Her kan du få et gjensyn med de lidenskapelige dansene fra årets andre Skal vi danse sending:

NB! Alle videoene har blitt flyttet! Du finner alle årets dansevideoer her!

Lillian & Glenn Jørgen ble første par ut av Skal vi danse 2012.

Ble du fornøyd med resultatet?

5 comments on “2.danserunde – Skal vi danse 2012”

 1. Jeg er fornøyd med resultatet. Selv om om man ser på prestasjonen i hår kveld, burde vært Lars Erik som bli stemt ut. Men for underholdning var det rett person som fikk dra.
  Og var ikke Egor og Hannes tango veldig lik tangoen til Egor og Kari i fjor?
  Tors favoritt i år virker være Hanne 😉

  Morsomt også se at Calle tatt med inspirasjon fra LD i hans og Linnis paso i går. En paso som i mine øyne var den mest underholdene dansen i går og også den beste.

 2. Nu har jag tittat en gång till och ja jag är nöjd.En bra paso av C o ´L med bra musik till just paso. Jag har annars lite svårt med att inte musiken stämmer ihop med paso och tango.Hoppas den norska orkestern får till det bättre än den svenska i det avseendet.
  Kram

 3. Jeg var rimelig sikker på at Steinjo & Marianne var det siste sikre bare da de tre stod igjen, men det viser bare hvor mye seerstemmene betyr!
  Linni & Calle imponerte meg i går, og jeg syns også Eldars tango var bra! Fikk hjertet i halsen da Nadya ble kastet i bakken, men heldigvis så det ut til å gå bra, og Hanne var flott hun også 🙂
  Syns nivået fortsatt er meget bra, og det er ingen som man på forhånd kan spå blir sist, man kan tippe de i øvre eller nedre del av lista ja, men det er ikke samme paret som er dårligst hver gang, og det gjør konkurransen mer spennende!

 4. Uff ja, Nadya fikk en hard medfart, men hun er tøff og det gikk bra heldigvis. Lurer på hva som egentlig var meningen, var det et spesielt løft de skulle ha?

 5. Angående musikken, jeg fulgte jo Let’s Dance i Sverige spesielt nøye da Alexander var med, og det var mye rar musikk egentlig. Det har vi også fått etterhvert, ikke alltid det stemmer så bra med dansegenren. I tidlig Skal vi danse, hadde de mer «riktig» musikk, og det er fint når musikken understreker genren liksom. Men moro er det lell 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.