NB!
Alle videoene er flyttet. Du finner alle årets dansevideoer her!

Jeg ble mest imponert av Ben & Tones samba i kveld, og Vebjørn & Nadya skuffet dessverre i første runde, men tok seg veldig opp igjen i duellen. Uansett syns jeg ikke de var så dårlige som dommerkarakterene tilsa, og syns ikke de burde ha vært i duell.

Totensambaen var meget sjarmerende, og det var gøy at Steinjo endelig fikk det ordentlig til, og slapp duell. Linni og Cathrine fortsetter og holde seg i toppen, og Hanne var flink men hadde en rar sambalåt i mine ører. Lars Erik har tatt seg litt opp, men hvis han ikke imponerer veldig i neste uke blir det ikke lenge før duellen kaller.. Det er jevnt i toppen, og de neste ukene blir meget spennende!

Synd for Lasse & Olga at dansen var over, jeg skulle helst sett de hadde havnet i duell mot noen andre, og kommet seg videre hvertfall en uke til. Men i dagens duell var det ingen tvil om at mine sms stemmer hadde kodeord 8! Men kanskje er det dårlig karma for skihoppere i 4. Skal vi danse runde? Det var nemlig samme program Anders måtte trekke seg fra i fjor.. Tørr noen å stille opp i en eventuelt ny sesong tro?

Ønsker du å se mer fra kulissene i Skal vi danse besøker du TV 2 play, og har du lyst å stille Lasse og Olga noen spørsmål er dette stedet å gjøre det på! I tillegg dukker de opp i God morgen Norge på mandag!

Neste uke er det eventyrtema med rumba & quickstep!

Hvem imponerte deg mest i samba?

 

6 comments on “4. livesending – Skal vi danse 2012”

 1. Jeg syntes det var mange flinke jeg, Ben var veldig flink, også Cathrine og flere 🙂 Jeg stemte som GAL på Vebjørn, både i første runde og selvfølgelig da han kom i duellen. Det gikk heldigvis bra, han og Nadya måå bare være med fortsatt.

 2. Mye bra dans denne lørdagen 🙂 Det er mange dyktige deltakere med i år, her det fortsatt åpent hvem som er finaledeltakere 🙂

  • Det er det, kjempegøy at ingen skiller så veldig ut i noen retninger, og alt kan snu fra uke til uke!

 3. Jeg syns att Linni, Catrine og Hanne var best.
  I mellomskiktet Ben, Vebjörn og Steinjo
  Dåligst var Lasse, Eldar og Lars Erik.
  Det er jentenes år i år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.