avis annonse
                             Annonsen som har prydet lokalavisen, og sentrums vinduer siste uken.

En artikkel fra lokalavisen, Dalane Tidende på fredag.

Først og fremst må jeg få sitere konfransierens åpningsord som sa det alle tenkte: …med oss i dag har vi danserne Gyda Thorsen og Bjørn Holthe kjent fra TV2s Skal vi danse, de skal stå HER, være HER på DENNE scenen, HER hos oss i «Okka by»! («Okka» by – lokalt utrykk som betyr «vår» by)
Og med disse to navnene på plakaten kunne det ikke bli annet enn en strålende forestilling, Og det ble det til gangs. Med seg på scenen hadde de to yngre par fra Stavanger, Synne og Thomas og ??? og ???. Sammen brillierte de i alle 10 dansene, og vi fikk se alt fra stilfull Engelsk vals til imponerende og ikke minst hurtig Jive, som høyst fortjent fikk stående applaus avslutningsvis. Men det rare var at så satte samtlige publikummere seg ned igjen og bare satt og ventet på ekstra nummer, de ville rett og slett ikke hjem!! (Egentlig var det ikke så rart, hvem vil vel at et slikt show skal slutte;-) )
Og med Jiven fremført nok en gang til «Great balls of fire» kunne et strålende publikum bevege (event. danse) seg ut i Egersunds gater.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.