NB! Alle årets videoer har blitt flyttet. Du finner alle årets Sakl vi danse danser her!

3 comments on “8.livesending – Skal vi danse”

  1. Det har vært så utrolig mange bra sendinger i høst, men akkurat denne showdans-kvelden var litt skuffende sånn sett. Nettopp fordi man forventet skikkelig show, men det ble i grunnen mest dans. Men fint var det uansett 🙂 Synes ikke det var riktig at Linni skulle gå ut, men mulig antrekket trakk litt ned, Selv dommerne klarte ikke å la være å si at hun var i sitt rette element. Da jeg så antrekket trodde jeg at dette ville ikke publikum like. Jeg synes Eldar skulle gått ut, han danset jo ikke spesielt bra?? Eller er det øynene mine det er noe feil med :)) Synte ikke han fortjente 37 poeng..

    • Underholdningsfaktoren i showdansene var lavere enn jeg hadde regnet med, men det har sikkert noe med at det har vært så utrolig mange bra showdanser opp igjennom så jeg begynner å bli bortskjemt 😉 De beste da jeg satt i studio var Ben, Eldar og Linni, men jeg syns spesielt Eldar sin var bedre live enn på tv.. Men stemningen i publikum var heller laber under Hanne sitt nummer så jeg regnet med hun kom i duell. Hadde faktisk trodd det skulle bli mot Cathrine så ble veldig overrasket da Linni ble ropt opp. Men noen sjokkexit som flere medier omtalte det som er jeg ikke enig i at det var.
      Men regner med poengskalaen er skjerpet i kveld, og jeg håper 10erne sitter løst til de som fortener dem!

  2. Enig med att det var en skuffelse, trodde showdans skulle gi bedre poeng.
    Og feil par røyk ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.