Magic!

5 comments on “Abracadabra – Skal vi danse 2012”

 1. Gratulerer til Hanne 🙂 Unner henne seieren! Hun presterte godt i finalen, shownummeret hennes var som forventet, der gjorde Ben det helt klart bedre.
  Ser det diskuteres hvorvidt den var fortjent, skal man se det sånn er det hvertfall en person som burde ha vært i finalen utfra danseferdigheter og det er Linni.

  Dette er en underholdningsprogram og Hanne var den folket ville skulle vinne.

  Det er også første gang jeg har hørt at medeltakere har snakket nedsettende om vedkommende som har vunnet. Cathrine Larsåsen sine kommentarer på etterfesten samt i forkant er usmakelig oppførsel av et voksent menneske. Tydelig at hun er en dårlig taper, bitterheten skinner tydelig igjennom.

 2. Linni burde vært i finalen, altså burde Hanne blitt slått ut i den duellen.
  Hanne var den folket ville ha som vinner, men jeg syns ikke att hun fortjente seieren utifra danseferdighetene. Hun var bra i går, men Ben var bedre og dermed borde han ha vunnet i mine øyne.
  Hanne har vært dyktig på stemmefiske men man blir litt lei av at hun sier samme sak lørdag etter lørdag, uten å vinne dommerens poeng.
  Catrines kommentarer om at hun syns at den beste danseren burde vinne opplevde jeg ikke som bittert, mer som respekt ut fra det hun har lært av dans.
  Også Calle sa back stage at utifra finalen burd Ben vinne, for att han var best i hans øyne.

 3. Når det gjelder å si samme sak lørdag etter lørdag, så er det ingen som slår Cathrine der hvertfall.

  Klart at Hanne vinner mye på sitt vesen, hun er jo bare helt herlig!
  Jeg håpet også på at Ben skulle vinne i går, men for meg var det helt greit at Hanne vant 🙂

 4. Hvem som har sagt hva om hvem har jeg ikke kontroll over, så det har jeg ingen formening om. Men jeg var skråsikker på at Ben & Tone skulle vinne da alle dansene var gjennomført, og ble rimelig overrasket da Katrine & Carsten ropte opp, Hanne & Egor som årets vinnere. Men det tok 2 sekunder og så var alle jublende glade på deres vegne og gav dem vel fortjent stående applaus i konfettiregnet 🙂 Og Hanne & Egor brillierte på dansegulvet med Single Ladies i natt, og vant nok festen og 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.