Foto: Cathrine Jakobsen
GRATULERER ÅSLEIK & NADYA!!!!

Men må begynne med begynnelsen. Finalen på lørdag var min 8. Skal vi danse sending! Vet det er høyst normalt at den siste opplevelsen ofte oppleves som den beste, men dette ER virkelig min beste sending på alle årene jeg har fulgt med, enten det har vært i Nydalen, eller på tv. Det var helt fantastisk å være så tett på når det hele skulle avgjøres, nivået på finaledansene var skyhøyt, og stemningen i studio var til tider helt elektrisk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En siste peptalk og lykke til -klem før den store finalen startet. 53. og siste gang Kristian var programleder, eller deltaker i Skal vi danse!

Så er det hele i gang, og Marthe & Kristian hører med finalistene om hva slags triks de har for å vinne pokalen noen timer senere.


En klem før aller siste ordinære Skal vi danse-dans!


Chaplin time!


Det rigges før Aylar & Egors showdans

Pause


Enorm presseoppmerksomhet i pausen med nyheter, sport, og vær.

Foto: Cathrine Jakobsen
Jeg, og min nye bordvenninne, Frida, tester ut hvordan det egentlig ser ut oppe i trappen. Veldig koselig å møte både deg, og mamma, Kaja. Håper dere hadde det like gøy som meg på sendingen!


Bandet underholder i pausen, og deltakerne og resten av publikum synger med og applauderer!

Har ingen bilder fra resultatdelen, men denne filmsnutten sier det meste om hvordan det opplevdes å være ringside til årets morsomste kaos!Video: Cathrine Jakobsen


Gratulerer med sølv, Aylar!

Foto: Cathrine Jakobsen
Endelig ble pokalen Nadya sin etter tre forsøk! Gratulerer så mye!!

Kjære Åsleik & Nadya!

Har vært helt strålende å følge dere i høst, og den pokalen er så fortjent! Koreografiene har vært fantastiske, dansen har vært prima, rollene har vært brilliante, og Chaplin på lørdag var tidenes beste showdans i Skal vi danse! Dere er RÅ, og er verdt hver eneste sms!!
Tusen takk for en fantastisk høst, som bugner av gode minner.


Foto: Cathrine Jakobsen
Er farlig å slippe pokalen ut av syne Nadya 😉

Dette svarte Åsleik & Nadya på nettpratSe vinnerne på God morgen Norge DansekongenFult kaos på festenBloggkongens bloggFikk panikk dagen etter

Hva syns dere? Rett par som vant?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.