christertthumb
Christer Tornell kom inn i Skal vi danse gamet høsten 2007, og har siden vært et fast innslag i så vel vanlige sesonger som superfinalen. Svdfan.blogg.no har spurt om hva som opptar vår svorske venn utenom lørdagskveldene på Tv2.

Skal
vi danse tar selvfølgelig på langt nær like mye tid for dommerne som  for deltakerne, og derfor har alle mange andre prosjekter samtidig.
– Utenom Skal vi Danse så underviser jeg Norges unge, men utrolig flinke og
 målrettede, landslag i kunstløp. Det er Olympiatoppen som driver dette
prosjektet med 7 dyktige jenter. Underviser også en videregående teaterlinje ute i Bærum. Så turnerer jeg med en gruppe som heter Dans & Toner,akkurat nå i Vestfold. Etter jul vil jeg være på Akershus teater en periode 🙂
(Foto: Akershus teater)


Et utdrag fra Dans og Toners forestilling «Twisted».

At Christer har et stort hjerte for dans både med og uten skøyter er ingen hemmelighet, og for norske tv seere ble han først et kjent ansikt som dommer i Isdans våren 07, han har også dømt svenskenes Isdans versjon;  Stjärnor på Is, og ikke minst som dommer på tredje sesongen i Skal vi danse. Jeg lurte derfor på om hva som var favoritten å bedømme?
– Dette er to idretter/kunstneriske idretter som er utrolig krevende og utfordrende på hver sine måter. Blandt de vakreste idretter som eksisterer i mine øyne. Har stor stor respekt for de kjente personene som kaster seg inn i dette og synes det er på prikken likt morsomt å dømme begge :-))

Du har vurdert over halvparten av kjendisene i vår Skal vi danse historie, er det noen som har imponert deg mer enn andre?
– Alle har imponert mer eller mindre men Mari Maurstad, Lene Alexandra, Tshawe, Flo, Mona Grudt og Siri er noen jeg husker veldig godt som klarte å samle uttrykk både teknisk og følelsesmessig.  Siri  hadde nydelige kvaliteter som jeg gjerne skulle sett mer av på dansegulvet… avslutter Christer, som på lørdag inntar Skal vi danse studioet for 31 gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.