Foto: Pressefoto, TV 2

For andre år på rad sto Tom Erik i semifinalen med en Kathrine, og i år ble det samme resultat som i fjor. Uansett om Kathrine staves med C eller K så blir det bare ikke finaleplass for Tom Erik. Dette var hans tredje 3.plass i Skal vi danse historien, den forrige kom med Tone Damli Aaberge i 2006, og han tangerer dermed Alexandras bronserekord.

Kathrine & Tom Erik har vært dommernes favoritt fra dag 1, og tilsammen har de vunnet 5 av 10 programmer på dommerpoengene. Hun har imponert i standard hele høsten, og fått hele elleve 10ere fra dommerne! Publikum har derimot ikke vært helt samstemte med dommerne, og det har ført dem til tre dansedueller. Først slo de ut Venke & Egor i program 7, og deretter tapte de kampen om bonuspoengene forrige uke, før altså Kim-Daniel & Elena ble for sterke motstandere i kampen om finaleplassen i går.

Allerede på lanseringen i Bergen tippet jeg på finale mellom Eirik og Kim-Daniel, og dermed den første guttefinalen i Skal vi danses historie. For min del ble det dermed perfekt resultat i går. Men all mulig heder og ære til Kathrine for en IMPONERENDE innsats gjennom 10 flotte Skal vi danse sendinger! GRATULERER så mye med dansebronse!

Og så må jeg bare få si at det var veldig hyggelig å se at jeg var savnet på chatten i går. Jeg fikk ikke fulgt sendingen i går da jeg var på en fantastisk kjekk jubileumsfest på jobb, men stemte som en gal underveis og liker å tro at det hjalp på resultatet 😉
Nå gleder jeg meg veldig til å nyte finalen fra studio på lørdag og jeg gleder meg til å bli imponert gjennom 6 helt sikkert fantastiske danser!

20131117-180336.jpg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.