Dommerpoengene etter årets fjerde program:

Dans Dansepar Kristian Trine Tony Gyda Sum Plass
Samba Roar & Nadya 8 7 8 8 31 4
Wienervals Fam & Tom-Erik 7 7 6 7 27 7
Samba Per & Therese 6 6 6 6 24 9
Wienervals Idar & Anette 7 7 8 7 29 6
Samba Linnéa & Alexander 6 6 6 7 25 8
Wienervals Line & Glenn Jørgen 9 9 9 9 36 2
Samba Zahid & Alexandra 5 4 5 4 18 10
Wienervals Agnete & Egor 10 10 9 10 39 1
Samba Caroline & Kai 8 8 8 8 32 3
Wienervals André & Maria 7 7 8 8 30 5
73 71 73 74 291

Veldig jevnt mellom dommerne. Gyda er snillest, og Trine strengest. Jeg syns det var veldig gøy med Kristian som gjestedommer, så nå satser jeg på at de har en ny med for hvert program fremover. Er liksom ikke helt det samme i mitt hode når maks poengsum bare blir 30. Dette er Skal vi danse poeng på den ordentlige måten!

Kanskje den gamle deltakeren som skal danse et forrykende åpningsnummer neste uke også blir gjestedommer? Spennende blir det hvertfall uansett, og jeg gleder meg til å se jive & slowfox på nært hold.

Kveldens danseduell ble for første gang i årets sesong uten Zahid & Alexandra. Til tross for kveldens laveste dommerpoeng så hadde de folket i ryggen, og danset seg videre til neste uke. De som måtte i danseduell var Linnéa & Alexander og Fam & Therese. Linnéa har vært en av de jeg har heiet litt ekstra på fra første sending, så i duellen gikk mine stemmer til henne og svensken. Og fikk helt vondt av henne i de minuttene fra duellen var over til resulatet var klart. Samba var definitivt deres beste dans hittil i mine øyne, og da er det moro at de får bli med videre og bli enda bedre neste lørdag.

Den som imponerte meg mest i dag var nok Line & Glenn Jørgen. Agnete & Egor var også nydelig å se på, men de har imponert fra første stund så da venter man automatisk enda mer av dem enn av andre. Litt enig med Kristian i at sambaene druknet litt i kveld, men så dere ryggen på kjolen til Nadya? Både de norske og de brasilianske fargene var sterkt representert der, og de hadde nok kveldens mest underholdene samba for meg.

 

IMG_9160.JPG

IMG_9144.JPG

IMG_9161.JPG

Men nå er det ny uke og nye muligheter for danserne. Jive og slowfox skal danses om en uke, og jeg er kjempespent på neste ukes låtvalg. Det avgjør mye for underholdningsfaktoren for min del.

Hvem imponerte deg mest i kveld?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.