På mandag ble som kjent alle kjendisene som deltar i den 9. sesongen av Skal vi danse på TV 2 offentliggjort av kanalen selv – før noen, meg selv inkludert, hadde rukket å spekulere i navn! All ære til kommunikasjonsavdeligen i TV 2 som tok alle kjendisredaksjonene på senga!

Dette betyr imidlertid at den egne Skal vi danse lanseringen TV 2 har hatt i Oslo i midten av august de siste fire årene utgår. Og i stedet blir to timer av den store høstlanseringen i Bergen 20.august viet Skal vi danse. Jeg vil anta det først blir da parsammensetningen offentliggjøres. Når det gjelder programledere kan vi i følge programmets presseansvarlig kanskje håpe på en offentliggjøring i forkant, men som vanlig er det bare å se hva som skjer

Svd_2013

Når det gjelder årets deltakere mener Side 2 at kjendislisten i år er for svak! Jeg er nå ikke helt enig i det.. Deltakerne er fra et stort spekter av kjendisverden, og alle er vant med å være på tv, som er en stor fordel i show-biten av konseptet. Aldersspennet går fra 25-69 år, og dermed bør hele familien finne noen som fenger.
I dette konseptet er det umulig å forutsi hvordan resultatet blir før vinneren kåres. Alt kan skje fra uke til uke – og kun en gang før på de hittil 6 sesongene jeg har fulgt med gjennom bloggen har jeg klart å tippe riktige finalister før premieren har funnet sted!  Det klarer jeg neppe i år heller, så her er heller min vurdering ut fra navnene – i alfabetisk rekkefølge, og så gleder jeg meg til å bli imponert gjennom 11 program…

Carl Ivar Hagen
69 år og tidenes eldste Skal vi danse deltaker etter mine beregninger. Etter eget utsagn en habil swingdanser og en jeg tror folket mener kan danse fra før. Men går det like bra med rumba og cha cha som jeg vil tro det går i engelsk vals? Blir spennende å se en politiker på en ny arena. For å slå KrFs Inger Lise Hansen må han komme til program 4!

Eirik Søfteland
Rockeidolet som tok Norge med storm i vår kommer til å nå langt også i denne konkurransen, med mindre han gjør seg helt bort i de rolige dansene. Gjennom Idol viste han dansemoves i flere finalerunder, og han har garantert fans i fleng som igjen lader kontantkortet for helten fra Bergen. At han i tillegg er eneste bergenser i startfeltet er heller ingen ulempe. Jeg har store forventinger!

Eli Hagen
Sprekt gjort å takke ja i en alder av 65 men denne dama er vant med å være i medienes søkelys. Enten det er for ufrivillig oppmerksomhet ned trapper, eller for høyden på håret… Hun har også svingt seg på utallige partifester i FrP så hvis hun får like god dreis på Cha cha som swing så bør det absolutt holde noen runder i programmet. Om hun klatrer helt til topps som hun selv har uttalt at hun har som mål tviler jeg sterkt på, men at hun ryker først slik som bettingselskapene spår tror jeg heller ikke.

Isabella Martinsen
Den tredje værmelderen som prøver seg på dansegulvet. Elin Tvedt røk tidlig ut i 2009, mens Siri Kalvig ble nr 5 i 2008. Bettingselskapene spår Isabella høyt på listene, mens selv ser hun ikke ut til å ha like høye forhåpninger, og datteren på 8 mener hun har lite rytme i kroppen. Dersom hun fikser det tekniske i dansen tror jeg hun kan nå langt, men hun er jo blant dem i dette feltet som er lite vant til å showe når hun er på tv, så kanskje en liten ulempe der. Men tror det fort kan bli noen positive overraskelser.

Jarl Goli
En av sesongens to skuespillere. Fortsatt mest kjent fra barne-tv serien Portveien 2, men har senere spilt i en mengde serier, filmer, og teateroppsetninger i tillegg til å lede ulike tv-programmer, så showelementene bør være null problem å få på plass i dansen. Selv uttalte han til TV2.no at Tango var den dansen han gledet seg mest til å lære, og at han er en festlig danser i følge sin kone. Så gjenstår det å se om dansepartneren får festligheten under kontroll slik at dommerne lar seg imponere. Jeg tror absolutt dette kan bli bra!

Kathrine Sørland
Igjen en blid og blond rogalending på deltakerlisten. Både Mia og Hanne  danset seg inn i finalen så Kathrine skal brilliere på parketten for å matche de. Men hun kommer garantert til å få mange patriotiske stemmer fra hjemfylket, og jeg tror hun imponerer langt flere enn det. Blir spennende å følge med, og jeg er veldig spent på hvilken partner hun får.

Kim-Daniel Sannes
For meg som har sett hver eneste Cæsar episode siden 1998 var det stas med en «Anker-Hansen» på castinglisten i år! Håper han blir en like god danser som skuespiller for da blir dansehøsten bra for Cæsar-stjernen! Bettson spår pallplass, så får vi se om teknikken sitter. Show bør være null problem for denne blide karen!

Linda Johansen
Linda gikk hardt ut i mandagens Sommertid og sa hun skulle bli den første kvinnelige vinneren over 40! Veldig kjekt med deltakere som har høye ambisjoner og som er villige til å ofre blod, svette og tårer for å nå lengst mulig! Linda vil jeg tro er godt trent fra før, som absolutt er et pluss, og jeg gleder meg til å se henne i elegante standarddanser, og med kjappe føtter i jive!

Pål Anders Ullevålseter
Årets idrettsutøver har et stort fortrinn i årets sesong. Han vant den hittil eneste Isdans sesongen som har vært på Tv 2, og imponerte stort med skøyter på beina. Så jeg har store forventninger til høye poeng når disse byttes ut med standard og latin sko! Blir det en ny runde med showdans til Grease?

Tom Nordlie
Tom var egentlig Nadyas dansepartner i 2010, men trakk seg få dager etter lanseringen. Inn kom super-erstatter Åsleik, og vi husker alle hvordan det gikk! Om Tom igjen får Nadya til partner gjenstår og se, men at han er villig til å gi konseptet en ny sjanse tyder på at han går 110% inn for oppgaven, og vet hvor mye jobb som ligger bak Skal vi danse. Jeg håper blir kjempeflink, og får en solid revansj!

Venke Knutson
For de av dere som har fulgt denne bloggen lenge er det ingen hemmelighet at Venke har stått på min deltakerønskeliste i mange år, så dette var gode nyheter! Jeg deler selvsagt ikke ut noen sms stemmer før premiereprogrammet er overstått, men tror ikke Venke skuffer på parketten. Selv sier hun at hun har en indre ballerina, så jeg håper den slår ut i full blomst allerede i første dans! Dette blir gøy!

Alt i alt er jeg veldig begeistret for årets deltakere. Tror dette kan bli en jevn sesong, og det er mange som kan havne i finalen, og stikke av med årets pokal og seier i
Skal vi danse 2013.
Jeg gleder meg til lanseringen 20.august for å se hvem som får hvilken partner, og ikke minst hvem som skal være programledere. Og så håper jeg selvsagt på å være ringside i Nydalen på premieren i september i år som de tre foregående sesongene!

 

4 comments on “Dansekjendisene – Skal vi danse 2013”

  1. Spennende liste, dette. Selv syns jeg det er vanskelig å vurdere i forkant. Men det blir moro å følge alle utover høsten. Er også spent på hvem kjendisene skal danse med, hvem som er dommere og hvem som blir programledere.

    • Heldigvis er det umulig å vite hvordan det går i forkant, og selv de som imponerer i første program kan skuffe veldig en uke og to senere.. Det er det som gjør det ekstra spennende 🙂
      Siden en av kjendisene sa i TV 2s artikkel at han «gleder seg til å få kjeft av Tor Fløysvik», så regner jeg med at han er å finne blant dommerne for 9. år på rad!

  2. Ja dette blir spennende! Det er vel et greit kull tror jeg. Mangler en kjekkas, mens det er mange søte jenter 😉 Neida, tror det blir bra jeg! Er også spent på trenerne spesielt. Håper det blir mange kjente fjes der også. Angående dommere så bytter de kanskje ut en, om de da ikke beholder alle. Programleder blir kanskje Carsten med en kvikk og søt programlederdame som feks Flatland? Eller hva med Mona Grudt som også har vunnet gullfinalen? Hun og Carsten sammen kunne blitt veldig bra. Liker at de bruker programledere som enten har vunnet eller i hvert fall vært med selv… Eller kanskje Stian Blipp tar jobben alene? Håper de i hvert fall gjør gode valg. Artig blir det 🙂

    • Stian Blipp er absolutt et scoop for Tv 2, men her vil vi ha Carsten! Katharina Flatland kunne helt sikkert ledet dette bra, men enig med deg, moro med de som har vært med selv!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.