Gårsdagens Jive-sending ble etterhvert preget av dommernes til tider noe rare bedømming, men bortsett fra det så var det en sending i den norske musikkhistoriens tegn. Om alle låtene derimot var ultimate for å danse jive etter skal ikke jeg legge meg bort i…

Dette var dommernes favoritt jive i går, og tror dette må være den mest rocka jiven i Skal vi danses historie. Jeg digget Eirik & Nadyas prestasjon!

Nederst på dommernes resultatliste for andre uke på rad måtte Pål Anders & Anette finne seg til rette. Her er et gjensyn med deres motorinspirerte jive:

Litt vanskelig å plukke ut mitt høydepunkt fra gårsdagens sending for både Kim-Daniel & Elena og Venke & Egors dans syns jeg var knallgøy å se på. Så denne uka blir det Venke & Egors jive du kan få et gjensyn med her:

Resten av gårsdagens jiver ser du her:
Eli & Bjørn, Kathrine & Tom Erik, Kim-Daniel & Elena, Jarl & Alexandra, og Carl & Therese.

Nå er rumba og quickstep treningene i full gang frem mot lørdagens femte sending. Hvem som danser hva, og hvilken musikk vi da får høre legger jeg ut så snart jeg får oversikten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.