Showdans, og jorden rundt på 80 minutter var temaet for sendingen i går. Og deltakerne var innom Argentina, USA, Afrika, India og Cuba i løpet av sine showdanser, og salsastafetten.
Kathrine, Tom Erik & Glenn Jørgen startet med å imponere i sin argentinske tango:

Deretter tok Eli, Bjørn & Calle oss med til Highschool i USA:

Eirik, Nadya & Anette imponerte så til de grader med sin afrikanske showdans – som havnet på min topp 3 liste over favoritt showdanser i Skal vi danse historien. DETTE var virkelig gøy å se på!! Og endelig kom årets første fulle pott fra dommerne –

10 10 10 10 = 40 poeng

Kim-Daniel, Elena & Marianne imponerte meg også stort med Bollywood dansen sin, og jeg syns det burde vært de som gikk direkte videre sammen med Eirik & Nadya, for dette var strålende underholdning!!!

Til slutt var det duket for salsastafett! Morsomt at de henter inn danser som ikke har vært brukt så ofte i programmet, og ekstra gøy at de lar parene danse samtidig. Da får man en bedre mulighet til å sammenligne dem enn når de danser ulike danser.

I dag har parene startet treningen mot lørdagens filmkveld! Jeg venter spent på å se hvilke filmer de har hentet inspirasjon fra og hvilke låter det skal danses til. Alle tre parene kommer til å danse en ny dans, og en de har hatt før.
Men den største spenningen denne uken knytter seg til hva som vil bli løsningen på at de er et par for lite i konkurransen. Nå MÅ TV 2 komme opp med en løsning….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.