Årets første Skal vi danse sending gav oss ny premiererekord og hele tre av dommerne fant fram 10ere til Kathrine og Tom Erik!

Men totalt sett danset årets 11 deltakere inn 267 poeng mot 290 for fjorårets danseløver!
Var årets gjeng så mye dårligere enn de i fjor, eller hadde dommerne for store forventninger i år?

I fjor fikk tre av parene delt 5.plass og 27 poeng, mens i år delte tre av parene 6.plassen med kun 20 poeng. Jeg tror rett og slett at dommerne hadde veldig høye forventninger til årets deltakere, og da de begynte så pass lavt med Venke og Jarl så ble det vanskelig å gi mer til de andre når de holdt ca samme nivå i deres øyne.
Må innrømme jeg ble veldig overrasket da Tor kun ga Venke 4, og glemte til og med og bue, men da 3eren til Jarl kom hadde vi i publikum våkna og fikk gitt lyd fra oss! Heldigvis kom Kim-Daniel & Elena like etter så vi fikk se at dommerne hadde poengskiltene med de høye tallene med seg i år og!

Det blir kjempespennende og se hvordan det går på lørdag når det er paso doble og tango som skal bedømmes! Jeg gleder meg til å følge med, selv om denne uka blir fra sofaen og ikke fra studio.

Hva syns du om dommernes karakterer på lørdag?

 

 

3 comments on “Dårligere nivå eller strengere dommere? – Skal vi danse 2013”

  1. Fjorårets sesong var ikke den samme uten Alexandra. Ble skuffet når hun ikke var med i år, men heldigvis får man gleden av å se hennes fantastiske vesen denne sesongen allikevel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.