Dessverre hemmelig et lite døgn til, men med disse bildene kan vi hvertfall avkrefte noen navn.

Seher har hvertfall ikke rett i at John Carew er den nye erstatteren, Se og Hørs lesere har definitivt ikke rett i at det blir Stian Blipp. Og mine tips om både Truls Svendsen og Freddy Dos Santos kan jeg absolutt legge bort. Så HVEM er så dette??

Svaret får vi i morgen, men hva er ditt beste tips?

 

 

6 comments on “Den 11. kjendisen er… – Skal vi danse 2013”

  1. Etter å ha lest hvem det IKKE er, må jeg innrømme at jeg er usikker. Jeg gjetta nemlig på at det var enten Stian eller John. Men det er ingen av de to, heller ikke de to andre du nevner. Så hvem dette faktisk er, blir spennende å se. Gleder meg til å finne det ut i morra 🙂

    • Blir veldig spennende å se i morgen ja! Kanskje det blir en «avdanka» fotballspiller alikevel?

  2. Da ble den 11. og siste kjendisen Rein Alexander!
    Har troa på at dette blir en fin dansehøst for han og Marianne, og at Rein kommer lengre enn det Tom ville ha gjort.
    Gleder meg til neste lørdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.