Her er fredagens startliste for program 8 av Let’s Dance..

Først ut er mine favoritter, Tina & Tobias. De skal danse tango til Rihannas Only girl (in the world).

Deretter er det Figge & Oksanas tur, tango på dem også. Kan det bli en ny tier når de danser til Voyage, Voyage av Desireless?

Jessica & Kristjan skal danse kveldens første jive. Deres låt er ingen ringere enn Beyoncé’s Single ladies. Kan denne låten noen sinne bli det samme etter dette?? 😉

Neste tango skal Alexandra & Ludwig danse til SexyBack (Justin Timberlake), før Alexander & Malin skal i ilden med sin jive til Wake me up before you go go av Wham!

Første del av kveldens danser avsluttes av de som toppet listen med bare 10’ere forrige uke, Frank & Charlotte skal prøve å imponere med tango til Jimi hendrix’ Purple Haze.

Men det nytter ikke å hvile på eventuelle laurbær etter tango og jive. Når de er ferdig med første runde venter swingmaraton & rock n’roll!

Dette er, for meg, en ny twist i dette programkonseptet. Alle parene stiller på gulvet samtidig, og det skal danses en blanding av ulike former for swing – eksempelvis lindyhop, jive, swing og rock n’roll. Låten de skal danse til er Jerry Lee Lewis’ Great balls of fire, og dommerne velger ut et og et par for hver runde. Det paret som må forlate gulvet først får 5 poeng, neste par 6 poeng, deretter 7 osv. Tilslutt står man igjen med et par på gulvet, og det får 10 poeng i tillegg til poengsummen de oppnådde i sin individuelle dans. Så om fjerde dommer, Ann, er tilbake i studio, blir høyest mulig oppnådde poengsum hele 50!

 

Følger du Let’s Dance?

Hvem er ditt favorittpar?

 


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.