Denne uken skal parene for første gang danse to individuelle danser i samme program. En av dem er en de ennå ikke har danset, mens den andre har dommerne valgt til dem for å se hvor mye de har utviklet seg siden sist.

Kim-Daniel & Elena har fått rumba fra dommerne. Da de danset den i uke 5 ble det 35 poeng, og 10er fra Trine. Nå satser de nok på at et par av de andre dommerne slenger seg med på poengfesten!

Kathrine & Tom-Erik har fått quickstep på ny. Også de danset denne dansen i uke 5, og da oppnådde de 38 poeng. Både Trine og Tor ga dem 10 poeng da, og nå regner jeg med de går for full pott!

Slowfox er dansen dommerne har plukket ut til Eirik & Nadya. Denne hadde de helt tilbake i uke 3, og dommerne ga dem fire * 8 poeng. Skal de danse seg inn i de to siste programmene må de nok høyere på skalaen – noe jeg tror de klarer!

3 comments on “Dommernes valg – Skal vi danse 2013”

 1. Gleder meg til lørdagen. Men lurer på en ting, slik sikkert mange andre også gjør. Man henta ikke inn en ny deltaker etter at Rein måtte trekke seg, hvilket betyr at de står igjen med en deltaker for lite. Når det er tre deltakere igjen så er det jo normalt semifinale? Har latt meg fortelle at finalesendinga er den 23.november som planlagt, så åssen løser man den situasjonen de nå kommer i? Blir det to programmer med tre deltakere da? Har sett flere steder at mange lurer på det samme. Uansett så gleder jeg meg skikkelig 🙂
  -Cecilie

  • Så bra at du gleder deg!
   Det kommer en avsløring på lørdag om hvordan de løser problemet med at Rein trakk seg, men hva den løsningen blir det vet jeg ikke ennå! Så følg med på filmsendingen og se hva som skjer 😉
   Jeg skal chatte på TV 2 sin livechat fra studio under sendingen, så følg gjerne med der og send inn spørsmål!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.