Årets Skal vi danse sesong avsluttes på lørdag med en finale som kommer til å bli så jevn at ingenting er avgjort før absolutt siste seerstemme er talt opp.
Sjekk bare hvor jevnt det er mellom de to finalistene etter at de har vært igjennom 15 danser på parketten:

Med poengene fra fellesdansene hvor de ikke fikk vanlige dommerpoeng men rangert etter de tre beste med hhv. 6, 4, og 2 poeng leder Eirik & Nadya med 2 poeng foran Kim-Daniel og Elena! Men hvis vi så legger til bonuspoengene begge parene fikk etter semifinalen hvor ingen ble stemt hjem, så står vi med 455 vs 455 poeng. Her blir det kamp helt til målstreken!!!

Kim-Daniel startet sesongen med å imponere dommerne veldig, mens Eirik har virkelig danset seg inn i konkurransen underveis.
Eirik har vært best i standard og Kim-Daniel har vært best i latin. Noe vi ser igjen i fellesdansene, for der var Eirik best i Wienervals mens Kim-Daniel slo han i salsa. I showdans stod de begge for de to beste showdansene så langt i årets sesong, men Eirik & Nadya fikk et poeng mer fra dommerne for sin Afrodans enn Kim-Daniel & Elena fikk for sin Bollywood dans. Eirik knep også fusion seieren med 2 poengs margin, og er den eneste som har oppnådd 40 poeng hittil i år,  så et lite fortrinn til han og Nadya før finalen fra dommernes side.

I finalen skal begge danse cha cha cha og showdans, og som standarddans har Eirik & Nadya valgt quickstep, mens Kim-Daniel & Elena har valgt tango. Legger man sammen poengene fra forrige gang de danset disse dansene ender vi opp med 104 vs 104 poeng!

Jeg ønsker begge parene all mulig hell og lykke, og gleder meg virkelig til å overvære finalen på lørdag. Dette er min drømmefinale denne sesongen, og begge parene fortjener den pokalen noe helt enormt! Dommerne får ingen enkel oppgave med å velge sin vinner i år, og all makt ligger i seernes telefoner…

1 comment on “Ekstremt jevnt – Skal vi danse 2013”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.