Eli har vært lady cha cha, sola til Bjørn i jive, en svipp innom rehab med gruppedans jentene, men det måtte altså cheerleading til før dødsløftet kom og det sendte henne også ut av konkurransen. Dermed endte Eli & Bjørn på en fabelaktig fjerdeplass i Skal vi danse 2013.

Jeg skal være den første til å innrømme at da jeg fikk se årets deltakerliste for første gang tippet jeg exit i runde 2 for Eli, men de spådommene gjorde hun jammen til skamme! Den dama har virkelig imponert i løpet av denne høsten! Herregud så sprek! Nå håper jeg dere ikke får Spania billetter denne uka sånn at jeg kan møte dere til chat i Nydalen på lørdag 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.