Om en uke snøres danseskoene på, koreografien finpusses, og fan skaren slår seg ned foran tv?en for å få med seg et av høstens kanskje største tv høydepunkt.

Noen av oss gav liksom aldri helt slipp på Skal vi danse boblen som oppstod i fjor i en blogg som ble ført i tastaturet av ingen ringere enn høstens vinner, og årets programleder, Kristian Ødegård. Etterhvert når antall kommentarer steg og innleggene ble sperret for nye kommentarer var vi ikke rådløse, og fant raskt tonen igjen på et tidligere innlegg.

De fleste sluttet å skrive på bloggen etter at hovedpersonen takket for seg, men det skulle ikke mer til enn et radioprogram på P1, eller en artikkel i KK før debatten igjen raste, for ikke å snakke om hvordan både jule og påskenøtter ble viet en god del kommmentarplass?

En annen bloggskriver som absolutt bør nevnes i SVD sammenheng er Caroline. (http://caroline91.blogg.no/) Hun har jevnt og trutt lagt ut koselige innlegg og filmklipp til stor glede for de mest desperate av oss;-) Tusen takk!

Men nå skal altså tredje sesong av suksessen starte opp igjen, og det store spørsmålet blir, hvilken deltaker blir ?Årets Kristian?, og hvilken blogg er det som bare MÅ besøkes ved enhver anledning? Spenningen er til å ta å føle på. 😉

Jeg laget en liste på VGs listefeber for et par uker siden hvor alle kan stemme på sin favoritt i årets sesong. Har allerede mottatt rundt 600 poeng og er strålende fornøyd! =)
Mona Grudt og Glenn Jørgen Sandaker tok tidlig ledelsen sammen med Dag Otto Lauritzen og Gyda Svela-Thorsen, men etter at liste linken havnet på Jostein Pedersens fanklubb på Facebook har han også blandet seg inn i tetkampen.

Listen ser akkurat nå slik ut:

  1. Dag Otto Lauritzen & Gyda Svela-Thorsen ( 320 poeng )
  2. Jostein Pedersen & Michelle Lindøe ( 273 poeng )
  3. Pia Haraldsen & Thomas Wendel ( 214 poeng )
  4. Mona Grudt & Glenn Jørgen Sandaker ( 208 poeng )
  5. Mari Maurstad & Jan-Eric Fransson ( 169 poeng )
  6. Esben Esther Pirelli Benestad & Ingrid Beate Thompson ( 165 poeng )
  7. Trine Hattestad & Mats Niklas Brattlie ( 160 poeng )
  8. Liv Marit Wedvik & Asmund Grinaker ( 150 poeng )
  9. Finn Christian Jagge & Therese Cleve ( 148 poeng )
  10. Tshawe Baqwa & Maria Sandvik ( 144 poeng )

Som dere ser er det jevnt i både topp og bunn…

Stem i vei på DITT favoritt par, men det viktigste er jo selvsagt og plukke opp telefonen og stemme når det virkelig gjelder.

Tusen takk for alle kommentarer, setter stor pris på at noen gidder å besøke min lille blogg!

Ønsker alle en flott helg.

Klem fra Lene=)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.