23.november og den store finaledagen i Skal vi danse 2013.
For 13,5 uke siden var jeg på vei til Bergen for å være med på lanseringen av årets dansepar. Allerede den ettermiddagen sa jeg finalen i år kommer til å bli Eirik & Nadya mot Kim-Daniel & Elena. Og når begge de kapret en finaleplass forrige uke, så var det bare veldig, veldig moro!
Finalen i kveld kommer til å bli uhyre jevn, og ulidelig spennende for de fire på parketten. All makt ligger i publikums hender så hvis du ikke har stemt tidligere i årets sesong, men brukt tid og energi på å klage i kommentarfeltene på at feil par har gått ut, så er det absolutt på tide å gjøre noe med det i kveld.
Det er to tall som gjelder; enten sender du 3 til 26 400 eller ringer 82949103 for å stemme på Kim-Daniel & Elena eller så sender du 11 til 26400 eller ringer 82949111 for å stemme på Eirik & Nadya!

For første gang i Skal vi danse får vi en proffdanser som vinner sin andre pokal i Skal vi danse historien. Elena vant sin forrige i 2009, og Nadya sin i 2010. Konkurranseinnstinktet hos de begge er skyhøyt, og jeg er sikker på at listen for koreografiene i kveld er lagt minst like høyt for at dommerne og vi som ser på skal blir imponerte! Unner de begge den pokalen, så det blir ikke noe lett valg å velge hvem man skal stemme på i kveld.

Det jeg tror kommer til å avgjøre folkets stemmer er showdansene, om det blir Kim-Daniel med Michael Jackson moves, eller Eirik i kilt til Braveheart musikk gjenstår og se. Men disse to har virkelig imponert gjennom hele dansehøsten, og det blir fortjent uansett hvem som stikker av med seieren i kveld.

Gleder meg til å følge min 5. Finale fra Nydalen, og når man først skal på et slikt sted må man ha der til egnede negler og. Derfor passet det utmerket med et stopp hos NorPro Nails i Drammen i går, og få fikset fantastiske glitrende negler hos Gunn. Anbefales på det varmeste til alle som har lyst å prøve!

20131123-101539.jpg

Da må jeg bare få ønske alle fire lykke til og så krysser jeg alt for 6 fantastiske danser i kveld <3 Avslutter med et lite klipp fra premieren for 11 uker siden:

Ha en strålende kveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.