Etter en utrolig spennende finale var det selvsagt duket for finalefest, og en «siste natt med gjengen» for alle de som har jobbet med programmet denne høsten, og for oss andre som er så heldige at vi får være en del av herligheten. Festen fant sted på det nærmeste hotellet, og det var nok mer enn en hotelgjest som måtte se seg om to ganger da hele Skal vi danse gjengen inntok den røde løperen!

De av oss som ikke havner i Her og Nå må jo selvsagt sørge for å dokumentere begivenheten på egenhånd 😉Skal vi danses publikumsoppvarmer mente dessuten at jeg hadde kveldens stiligste belte!

Jeg havnet tilfeldigvis ved siden av et hyggelig ektepar en gang i løpet av kvelden. De var britiske og damen lurte på om jeg snakket engelsk, og kunne forklare hva alt dette oppstyret kom av! Da må jeg vel innrømme at jeg var rett person på saken – ikke fordi engelsken er eksepsjonelt god – men Skal vi danse har jeg nå rimelig god greie på! Så da jeg fortalte at de var havnet midt i finalefesten for den 9. sesongen av Strictly Come Dancing gjorde hun store øyne! Og da jeg så kunne fortelle hvem som hadde vært med, hvem som var dommere og programledere, og selvsagt at vinneren var en Idol deltaker som hadde danset showdans i kilt ble hun ganske så imponert. Selv om hun selvsagt ikke kjente til en eneste av våre kjendiser. Hun fulgte nøye med på den engelske versjonen, og sa at de hadde finale i sin 11.sesong nå like før jul. Hun virket dog mest imponert over hvor kjekk programleder vi hadde i Carsten, deres mannlige programleder i England var nemlig 85 år, og en «Grand Old Man» som hun mente burde pensjonere seg snart… 😉

Fest og moro med sølvvinnerne, og sjekk hvem som rocket dansegulvet øverst i høyre hjørne!

Mange fine minner fra avslutningen av nok en flott dansehøst!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.