Pakket og klar for finale på lørdag, gleder meg til å se hvem som kan heve pokalen etter endt dyst. Tror vi får en fabelaktig sending, og at dommerrangeringen blir kjempejevn. Husk at DU sitter med makten!!

Det danses i år, som alltid, tre danser i finalen, men lurer du på hvordan poengene har vært hittil i år, ta en titt her!

Først danses det latin, da har begge valgt cha cha cha.  Åsleik & Nadya skal gjenskape politimagi til YMCA, Village People.

Aylar & Egor går imidlertid helt tilbake til start, og har tatt en ny Telephone til Lady Ga GA & Beyonce

Så skiftes det til standardantrekk.

Åsleik & Nadya danser nå tango til La Cumparsita, Tango Argentino, mens vals er Aylar & Egors valg. Musikken deres er Three Times A Lady, The Commodores – Lionel Richie

Den store finalen

Nå skal det avgjøres, en siste sjanse til å sikre seg seerstemmer, og dommerkarakterer skal gis til Åsleik & Nadya for 65-68 gang. Deres showdans skal danses til Song Triste, Charlie Chaplin.

Tilslutt får Aylar & Egor runde av ballet med showdans til Sweet Dreams (Are Made of This), Eurythmics

I tillegg til alt dette får vi selvsagt et gjensyn med alle de hjemsendte deltakerne som skal danse en medley med ulike danser!

Du sender sms 4 om du ønsker at Åsleik & Nadya skal vinne, og sms 12 om du vil Aylar & Egor skal vinne.

Jeg gleder meg veldig til glamorama, og ønsker begge par LYKKE TIL!!!

Mens du venter, prøv deg på quizzen under:

Skal jeg spå dommerrangeringen ut fra statistikken, vinner Åsleik & Nadya latin, Aylar & Egor standard, og så er jeg ganske sikker på at Bloggkongen vinner showdelen, og dermed topper listen til slutt!

Hva tror du?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.