For en avslutning det ble på årets Skal vi danse sesong! To fantastiske par i finalen som begge imponerte STORT i alle dansene vi fikk se i går. Uansett hvem som hadde fått pokalen med hjem hadde det vært en verdig vinner. Men da Eirik & Nadya kunne slippe jubelen løs og feire Hordalands første seier i Skal vi danse var det egentlig veldig stas å være vestlending! Veldig lei meg på Kim-Daniel & Elenas vegne, men det var ingen som tapte i går, og selv om det er lite kult å bli nr 2, så vant de det sølvet og kan forlate danseparketten med hevet hode. For en underholdning disse fire har gitt det norske folk i høst! Sesongen hadde definitivt ikke vært den samme uten Eirik og Kim-Daniel, men både Elena og Nadya hører med i enhver dansehøst. For noen trenere! Bare å bøye seg i støvet for det de og resten av de profesjonelle danserne klarer å lære kjendisene på så ekstremt kort tid! Tror ingen som ikke har vært med i konkurransen selv klarer å forstå hvor mye arbeid som ligger bak det 1,5 minuttet det skal danses på parketten hver lørdag.

Fikk jammen låne en liten hank i pokalen i år igjen 😉

Er superglad på Nadyas vegne, den første norske danseren som vinner to finaler, og dermed er historisk i Skal vi danse sammenheng! Hurra for deg, du er rå!!

Eirik & Nadya har imponert stort med masse smittende entusiasme og danseglede gjennom hele sesongen, og særlig i de siste programmene har jeg blitt imponert gang på gang på gang. Og selv om showdansen i går var veldig underholdene, så er det faktisk afrodansen fra noen uker tilbake som er mitt beste Eirik & Nadya danseminne:

Gratulerer så mye med seieren nok en gang, slapp av og nyt resultatet av alt det harde arbeidet som ligger bak, det fortjener dere virkelig! Og så håper jeg at alle proffdanserne i årets sesong er tilbake på parketten når det forhåpentligvis blir jubileum og sesong nr 10 neste høst!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.