Forrige uke danset de seg til en respektabel 6.plass i konkurransen. I kveld sitter Pål Anders & Anette i studio og svarer på dine spørsmål

TV 2s Margrethe sviver rundt i kulissene, og jeg er klar foran tven, så spør i vei så svarer vi så godt vi kan alle sammen.

Send gjerne inn en bursdagshilsen til Eli også, så skal vi sørge for at hun får lese dem etter sendingen!

Tvi tvi til alle dansepar!!

 

2 comments on “Husk livechat på TV2.no! – Skal vi danse 2013”

 1. Hei, alle sammen som følger med på skal vi danse..

  Først vil jeg si er ikke dette et veldig underholdende program??; eller?
  Det jeg skal fortelle nå vil nok ikke tv2 like…
  Programmet er ikke direkte sendt på lørdager….? hva tenker du? RIKTIG..
  Tror dere virkelig at kjendiser gidder å sette av så mange lørdager på rad??
  Det tv 2 vil er at DERE…JA DERE som ser på bruker penger på å stemme på deltagerene på lørdagskvelden, slik at tv tjener fett med spenn..Tv 2 og deres dommere har allerede avgjort hvem som ryker, og hvem som blir… Tv titterenes stemmer har “0″, NULL… og si…..

  Så min oppfordring er å gi hele tv “fingeren”, siden de lurer penger av folk. jeg vet 5 spenn for en stemme er ikke mye, men hvis de får inn 50.000 stemmer hver lørdag… Ja da blir det cash. Men sansynligvis får de nok flere stemmer en det, og hvem får de pengene?????

  Jo selskapet går med overskudd så det holder med ALLE disse reality programmene som folk skal stemme på, og aksjeeierene får utbytte, og deres stemmer som har “null” betydning, bidrar sterkt til det

  • Gir deg samme svar her som jeg ga deg på chatten til TV 2:
   Først og fremst så er programmet direktesendt på lørdager! Det foregår i TV 2s studio i Nydalen. Kjendisene, danserne, dommerne, programlederne og en fantastisk stab som står bak dette setter ikke bare av alle lørdagskveldene til Skal vi danse. Men hele høsten! Det trenes ufattelig med timer hver eneste dag fra midten av august og til konfettien faller 23.november. Deltakerne syns til og med dette er så gøy å være tilstede på sendingene at de dukker opp blant publikum i flere år etter at de var med selv.
   Jeg har selv vært tilstede mer enn 15 ganger de siste årene, så kommentarer om at dette er «kjøpt og betalt» må du nok lenger ut på landet med!
   Ha en fortsatt fin kveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.