Årets Skal vi danse gjeng er snart i mål og kun finalen gjenstår for våre finalister. Jeg har vært i kontakt med noen tidligere Skal vi danse stjerner for å høre hvem de heier på i finalen, og hva som er deres beste minne fra tiden med dansesko på Tv2.
preskalvidansedina81710
Caroline Kongerud bedre kjent som Dina var med i den aller første Skal vi danse sesongen her i landet,
og hun fikk svenske Gustav Lundin som partner. De ble nummer 7 i konkurransen.

– Mitt beste minne er den kvelden Gustav og jeg danset jive til You Can't Hurry Love. Det var utrolig moro. Jive er en fantastisk dans!

– Jeg følger absolutt med på årets sesong.
 Min favoritt var Triana (hun er virkelig flink til å danse), men nå som hun er ute heier jeg på den beste!

jeanette 2

I andre sesong som gikk høsten 2007 fant vi Jeanette Roede på deltakerlisten, sammen med Jan Eric Fransson (Nok en svensk proffdanser i norske Skal vi danse!) De røk tidlig ut av programmet og ble nummer ni.

Jeanette har utrolig mange gode minner fra SVD. – All øvingen og alle menneskene må være de aller beste minnene. Også at det var en opplevelse helt utenom det vanlige – litt absurd, rett og slett, når jeg ser på det i ettertid.

– Jeg har bare fulgt med litt i år, lørdager er en dårlig TV-titte dag for meg.
Men av de to som er igjen, heier jeg aller mest på Carsten, men jeg har mer og mer sans for Mia også.

eirik
En annen deltaker i sesong 2 var Eirik Newth som danset med Therese Cleve, de holdt seg inne i det gode danseselskap i fem programmer og ble nummer 7. Minner fra deres tid i Skal vi danse kan du lese om i deres blogger, Eirik & Therese.

– Mitt beste minne fra SVD er uten tvil treningssesjonene med Therese. Hun er ikke bare en veldig god danseinstruktør, men også kjempeflink til å motivere til kondisjons- og styrketrening. Jeg var alltid skrekkelig nervøs før jeg gikk ut på dansegulvet foran en million seere, så det grudde jeg meg sant å si til hver eneste gang. Men jeg gledet meg faktisk til de tre-fire timene med trening vi hadde hver dag så lenge det sto på.

– De tidligere sesongene fulgte jeg godt med på (ikke minst sesongen da Tshawe vant), men etter at Jan Thomas røk ut mistet jeg litt av interessen for denne sesongen. Skal nok se finalen, og der er min favoritt Mia. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.