I går ble det endelig bekreftet, sesong 6 av Skal vi danse legges til høsten 2010! Har vel egentlig ikke regnet med noe annet, men alltid greit når ting blir offisielt 🙂

VG melder at kjendiser står i kø for å få lov til å boltre seg i paljetter, gnagsår, glitter og utallige treningstimer fra midten av august, og til langt uti november.  Jeg er ikke overrasket, hvem burde vel si nei takk til den medieeksponeringen en Skal vi danse deltakelse fører med seg. Bortsett fra Marit Voldsæter da, som vil oppfordre alle kjendiser til å drite i og danse 😉  «For når TV2 har ringt deg står du plutselig parat, til å svelge all din stolthet, og legge hodet på et fat»  Men når det gjelder det siste der, ingen kan si at Madcons eventyrlige suksess i Norge ikke har noe med Tshawes seier i Skal vi danse å gjøre. Og hvor mange program hadde vi sett Kristian Ødegård lede før høsten 06? Det skulle ikke forundre meg om kvinneandelen blant Tv2 Sportens seere steg betraktelig i løpet av høsten… Jeg tror ikke du finner så mange som angrer på at de takket ja da forespørselen kom – det finnes jo ikke noe negativt i Skal vi danse, og de ser jo ut til å ha det supergøy mens det pågår!

Programledere og dommere vurderes fra sesong til sesong, og i følge GKN utelukker ikke Guri Solberg comeback
i høye hæler og norsk design. «Vil sjefen ha meg tilbake, så diskuterer jeg det gjerne.
Det er en veldig morsom jobb, og det er en luksus å få være med på en så stor suksess.»
Kan ikke skjønne det er så mye å diskutere;-) Guri er Skal vi danse dronning nr 1, og jeg stiller meg gjerne i køen sammen med Tor Fløysvik og alle andre som vil ha henne og Kristian tilbake på Nydalens parkett.
Selv om det også hadde vært gøy med en svensk kopi, der deltar programlederen fra de første sesongene
i år som kjendis danser, og klarer seg veldig bra etter de tre første programmene! Kanskje det hadde vært gøy med Tommy Steine som deltaker i år?

Når det gjelder dommerne synes de siste års trio er selvskrevne, Trine, Tor og Christer, med hennholdsvis 51, 51 og
31 sendinger bak seg. Den fjerde dommeren har jo tradisjonen tro blitt byttet ut hvert år, Alexandra og Cecilie B Rygel
har jo begge vært på begge sider av parketten med stort hell begge steder, så kanskje etter 5 sesonger på parketten kunne Gyda fått den siste plassen bak poengskiltene?!

Deltakere..
Castingen av årets deltakere begynne i mars, og dermed er det på høy tid å ønske seg navn til høstens tv høydare,
ikke godt å vite hvem som titter innom her, og kanskje tar i mot et tips eller to… 😉 Tor ønsker seg blant annet
Kari Traa, Dagfinn Lyngbø, Charlotte Spetalen og Harald Rønneberg, fine tips det, og her er noen flere forslag som kunne vært moro å hatt på bloggheaderen:

Therese & Jo Nesbø
Alexandra & Harald Rønneberg
Marianne & Rune Andersen

Lars Alexander & Pernille Sørensen
Glenn Jørgen & Henriette Brusgaard
Asmund & Venke Knutson

Håper også Elena har lyst å danse for ny pokal, og kanskje noen av de danserne som har vært borte en stund kunne tatt en tur innom igjen,  Tom Arild, Mats, Maria, Ingrid Beate…, og så dukker det helt sikkert noen ukjente talenter i år igjen som imponerer både
seere og dommere!

Hvem vil du ha med i Skal vi danse 2010?

Ps. Syns fortsatt TV2 skal stjele Årbok konseptet fra England 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.