jarlgoli_svdEn av høstens utfordrere til den store Skal vi danse pokalen er Jarl Goli. For de fleste er han fortsatt kanskje best kjent fra Portveien 2, men han er også foredragsholder, og lokalpolitiker i Høyre. Dermed er det duket for en aldri så liten politikerduell på parketten kommende sesong.

Men det er ikke bare Carl I Hagen Goli ønsker å slå denne høsten.
«- Deltagerne er flotte folk, og Kim blir en farlig motstander på parketten. Nordli er en luring og Carl Ivar jeg bare slå,» forteller Jarl, som gleder seg veldig til en forhåpentligvis lang dansehøst på TV 2.

Målsettingen har han allerede klar. «Jeg må gå for topp 5,» sier Goli til Svdfan-bloggen, og mener fotarbeidet og koordinering blir den største utfordringen som årets lengste deltaker på parketten.

«Men jeg gleder meg til å få en anledning til å lære noe jeg ikke kan,» avslutter han før sommershow i Stavern kaller. Er du i nærheten 14.-27.juli bør du ta turen innom! I tillegg blir det barneshow på samme sted fra midten av juli og til begynnelsen av august – med sanger fra nettopp – Portveien 2!

Hvilke forventninger har du til Jarl Golis danseprestasjoner?

2 comments on “Jarl Goli: – Jeg MÅ slå Carl I Hagen! – Skal vi danse 2013”

    • Veldig hyggelig at du er innom her i år og! Nå nærmer det seg lansering med stormskritt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.