Takk for bilder fra studio 🙂

10er fest uten like, og kveldens poeng så slik ut:


Raylee & Alexander startet festen med en 1920 talls Gatsby inspirert showdans til Sing with a swing, før Eilev & Nadya tok oss med inn i en eventyrverden med selveste Askeladden i hovedrollen. Med en av Rybak sine låter, In to a fantasy, så kunne det ikke bli annet enn norsk-hviterussisk magi i eventyrland.
Jenny & Glenn Jørgen ville på togtur til The Ding-dong Daddy of the D-car line, og Petter & Marianne viste oss at Bieber på østfoldsk ikke er så dumt det heller. Sorry var sangen og dommerne var dessverre ikke i det rauseste hjørnet.
Men så fikk de frem 10erne igjen da Alex & Alexandra, sammen med Anette og Maria, kjørte fullt Austin Powers show til Soul Bossa Nova, og Stine & Benjamins pantomime oppvisning til La valse D’Amèlie scoret også full pott.
Tilslutt skulle Markus & Mai vise at hip hop var in the house, og til Watch out for this ble det jammen 4 x 10 for fjerde gang på samme kveld. En festsending av de skjeldne! Helt til duellen hvor den blideste dama i gamet ble stemt hjem…

Denne uken er det blant annet wienervals, samba og slowfox på menyen, og ikke minst gruppedans! Der er det ene laget Eilev & Nadya, Petter & Marianne og Raylee & Alexander, og det andre Alex & Alexandra, Stine & Benjamin og Markus & Mai. Mye moro i vente til helgen igjen med andre ord!

?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.