Fredag kom første nyhet fra Tv2 angående høstens Skal vi danse sesong.  Det endres i programlederrekkene på kanalen, og fra høsten av blir det litt mer Lady in red for Katrine, og litt mer countrygirl for Marthe!

Showdans Superfinalen 2008

«Jeg er veldig klar for å overta som programleder i «Skal vi danse», danseinteressen min er fortsatt stor og jeg har danset mye selskapsdans siden jeg vant «Skal vi danse» i 2006. Jeg gleder meg stort til å følge årets kjendiser på parketten til høsten, sier Katrine Moholt» til TV2.

Jeg hadde absolutt ingenting å si på Marthes innsats som programleder i fjor, og hadde håpet at hun ble fast inventar også i år. Men når begge programlederne først skulle skiftes ut så er det vel ingen som har lagt ned så mye jobb i dans etter programmet er over, som Katrine. Så jeg ser frem til å se den første Skal vi danse vinneren lede hele bøtteballetten høsten 2011.

Hvem som blir Katrines makker til høsten er foreløpig ikke klart, bortsett fra at det mest åpenbare valget har takket nei. Carsten, som har premiere på «Vinn på minuttet» på lørdag, og skal lede «Ønskedrømmen» til høsten, blir ikke å se på parketten i Nydalen med Katrine…

Jeg syns det hadde vært stas om de satte sammen to tidligere deltakere, og fortrinnsvis vinnere i årets programlederpar. Siden Kristian har vært, Carsten ikke har lyst, Tshawe sikkert ikke har tid, så er det vel egentlig bare et alternativ igjen; Åsleik. Det kunne blitt en meget morsom høst – allerede før vi har anelse om hvem som skal delta!

Hvem syns du bør bli Katrines kollega?


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.