Tidligere denne uken ble det kjent at kveldens Skal vi danse kom til å bli uten Tor Fløysvik da han skulle dømme en internasjonal dansekonkurranse i Nederland.
Skal vi danse har tidligere blitt gjennomført med bare tre dommere, så jeg regnet hvertfall med det ble slik i år og, men nei. TV 2 har hentet inn en erstatter! Og det er ingen hvem som helst som skal gi kveldens par karakterer.
Med seier i 2006, og programleder i fire sesonger bør Kristian ha rimelig god peiling på å mene noe om kveldens rumba, quickstep, paso doble og slowfox!
Er overbevist om at dette blir bra!!

20131109-082102.jpg

Mer om Kristians Skal vi danse visitt leser du i dagens VG og på TV 2!

4 comments on “Kristian inn i Skal vi danse -Skal vi danse 2013”

 1. Gleder meg til å se Kristian igjen 🙂 Det hadde vært helt fantastisk om han og Alexandra kunne tatt en dans for oss seere 🙂

  • Dans blir det nok lite med men følg med på TV 2s vårlansering om noen uker, så dukker det nok opp et annet program du kan følge med på til våren 😉

 2. Artig at Kristian blir dommervikar i kveld. Selv om han ikke er dansedommer til vanlig så burde dette gå kjempefint, siden han både har vært deltaker og programleder. Så dette tror jeg kommer til å gå veldig veldig bra.

  Og det blir også spennende å se hvordan de løser problemet med at det er en deltaker for lite i forhold til hvor de er i konkurransen akkurat nå.

  Men jeg går dessverre glipp av hele sendinga. Skal på bursdagsfest, så jeg må vente til reprisen i morra.

  • Håper du har fått sett reprisen i dag Heidi! Jeg syns Kristian klarte seg veldig bra i dommerpanelet. Kjekt å høre en litt annen vinkling på tilbakemeldingene enn mange av de uttrykkene de andre dommerne ofte tyr til.
   Og at alle fikk bli med inn i neste ukes semifinale var den eneste rettferdige løsningen de kunne ha valgt spør du meg. Kjekk vri med bonuspoengene selv om de ikke betyr så mye nå som de er så få par igjen og seerstemmene egentlig avgjør alt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.