Tidligere år har svenskene alltid begynt sin sesong med Skal vi danse like etter nyttår,  i år har TV 4 lånt denne sendetiden til en annen storsatsning, nemlig The Voice.

Let’s Dance har derfor blitt utsatt i 3 måneder, og dermed er det nå snart duket for kjendisdans i svenske tv-ruter. Premieren er fredag 30.mars, og selv om kanalen ikke har gått ut med castinglisten enda, så har de svenske mediene begynt å komme med avsløringer.

To av årets deltakere mener Aftonbladet at de har klart å avsløre i dag. Supermodell Marcus Schenkenberg, og sangerinnen Pernilla Wahlgren. Sistnevnte har deltatt en rekke ganger i svenske Melodifestivalen, og spilt i flere svenske musikaler. Det morsomste er kanskje at hennes bror deltok i Let’s Dance 2009 og kom på en meget respektabel 5.plass. Så kanskje blir det familiefeider i familien Wahlgren utover våren?

Expressen har også to navn på blokken. Fotballspilleren Anton Hysén, og sangeren Christer Sandelin skal i følge dem snøre på seg dansesko, og telle en to cha cha cha om ikke så alt for lenge.

Av disse fire er kanskje Sandelin mest kjent for oss nordmenn. Han var medlem i gruppa Style på 80- og 90 tallet, og en av de mest kjente låtene er denne som de gjestet Allsang på Grensen med i 2007. (Sandelin er han i blå fotballtrøye!)

1 comment on “Let’s dance Sverige 2012”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.