I finaleuken av fjorårets Skal vi danse laget jeg en poengoversikt over hvor mange poeng finalistene hadde fått i de ulike sendingene, og hvor jevnt det egentlig var – les innlegget «Helt rått jevnt!» fra 23.november her!

Denne tabellen nådde blant annet VGs redaksjon, og senere i uken ble jeg oppringt av en svært hyggelig journalist, Alexia, som gjerne ville bruke det i en sak. MIN tabell! I VG!! Selvfølgelig sier man ja da!

Kjempestas å bli oppringt av landets største avis, og jeg svarte i vei på alt hun lurte på. Etter tre (!) samtaler  – VG er ivrige i tjenesten må vite –  innrømmer jeg glatt at jeg syns det hadde vært gøy om det ble nevnt i en eller annen bisetning rundt finalen.

Men etter å ha trålet nettavisen (og papiravisen trodde jeg!) opp, ned, og i mente uten å se noe, så regnet jeg jo med at saken stille og rolig forsvant ut i intet. Helt frem til nå nylig da jeg tilfeldigvis kom over denne siden i VGs pdf arkiv.

Faksimile VG torsdag 25.nov.2010
Hvis du skummer raskt over Alexander (som forøvrig klarte seg videre til neste runde i Let’s Dance, sammen med mine favoritter Tina & Tobias!) og tar en ekstra titt i høyre hjørne ser det slik ut:


Det som er ekstra stas i ettertid er jo at jeg fikk helt rett med tanke på resultatet 😉

 

VG – Dagen er ikke helt den samme uten!

GOD HELG!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.