Lenge siden konfettien dalte i Nydalen i november, og like lenge siden bloggen ble oppdatert. Men nå er det omsider slutt på stillheten.

Det blir ny Skal vi danse sesong til høsten, og Katrine Moholt avslører den nye programleder-kollegaen i kveldens God kveld Norge.

20140503-193925.jpgSist gang Katrine ledet Skal vi danse var finalen i 2012 da Hanne Sørvaag & Egor Filipenko vant. Etter en velfortjent mammapermisjon er hun nå tilbake i dansesirkuset.

Før påske ble det kjent at Carsten har sluttet i TV 2 og begynt med fotballsendinger i TV Norge kanalen Max. Dermed er den mannlige programleder jobben i Skal vi danse igjen ledig.

Disse har ledet de ni første sesongene:
2006 (vår): Tommy Steine & Guri Solberg
2006 (høst): Tommy Steine & Guri Solberg
2007: Kristian Ødegård & Guri Solberg
2008: Kristian Ødegård & Guri Solberg
2009: Kristian Ødegård & Pia Lykke
2010: Kristian Ødegård & Marte Sveberg
2011: Yngvar Numme & Katrine Moholt
2012: Carsten Skjelbreid & Katrine Moholt
2013: Carsten Skjelbreid & Guri Solberg
2014: ??? & Katrine Moholt

Årets sesong er den 10. i rekken og dermed er det duket for jubileum.
Hvem som skal være med i årets sesong regner jeg med vi får vite i løpet av august slik som tidligere år. Men i kveld avsløres altså programlederkabalen.
Jeg krysser fingrene for Kristian comeback, men om ikke det slår til håper jeg det blir en annen som har vært deltaker selv.

Hvem tror du blir Katrines nye kollega?

4 comments on “Men bloggen var ikke død… – Skal vi danse 2014”

  1. Yngvar är inte kvar på TV va? Tack och lov att han inte är med längre, även om det var den enda säsong som sändes i Sverige, så jag har inte sett efter det. Men Carsten verkade bra.

  2. På en måte skulle jeg ønske det ble en tidligere danser, men når det ikke ble det så er nok Didrik et bra alternativ 🙂

    • Hadde aldri tenkt på Didrik til denne programlederjobben, men tror absolutt han og Katrine kommer til å gjøre en god jobb 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.