Skal vi danse gikk høsten 2009 inn i sin femte sesong, og selv om jeg hadde blogget meg gjennom to sesonger tidligere, og vært på to studiobesøk, var dette høsten jeg virkelig fikk være med på innsiden av programmet. Og dette var også høsten jeg startet fansiden på Facebook sammen med TV 2.

Mitt første møte med deltakerne og hele Skal vi danse-gjengen var under lanseringen på TV 2 huset en strålende fredag i august.

Husker veldig godt da jeg satt på Grand Hotel lørdags morgen og skrev innlegget over her, og prøvde å fordøye inntrykkene fra dagen og kvelden før. Først hadde jeg tilfeldigvis gått på Gyda på Karl Johan, som jeg egentlig har å takke for at jeg havnet på innsiden av dette dansesirkuset i det hele tatt. Hadde ikke hun invitert meg første gangen i 2007 hadde jeg neppe havnet i Nydalen.
Så var det lansering av årets par inne i TV 2 huset, før det var fotoseanse og intervjuer på det fineste taket i hele Oslo by i et nydelig vær. Deretter var det noen timer fri før hele dansegjengen skulle være gjester i Sommertid på samme tak som tidligere på dagen, og jeg satt i publikum.
Et lykkelig sammentreff var at Sommertid hadde sin sesongavslutning denne kvelden, og da kameralampene ble slukket var det avslutningsfest for alle gjester og andre inviterte. Privatkonsert med Maria Mena, underholdning av Charter Svein, og champagne i VIP området på et av byens mest fancy utesteder var ikke helt det jeg hadde sett for meg da jeg startet å blogge. (Takk Beate for at du gadd å drasse på meg en hel kveld! Glemmer det aldri!) Og dette var bare starten på en av mine definitive drømmesesonger.

Bildedryss fra mine tre studiobesøk denne høsten. Hvor mine favoritter kom til finalen, og favorittparet vant!

Og i tillegg fikk jeg bli med på innsiden av selve kjolehimmelen. Høsten 2009 var FIN!

Mer mimring fra de ni første Skal vi danse sesongene ser du i TV 2s jubileumsprogram lørdag 23.august kl 20.00.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.