En standard, og en latindans skal sende to av deltakerparene inn i den store finalen neste lørdag, mens det tredje kan smykke seg med bronsemedalje i Skal vi danse 2010 – litt kjipt men sånn er nå dette gamet!

Alexandra har gull fra 06 med selveste Skal vi danse sjefen, Kristian, og bronse fra i fjor med Hallvard. Skal vi tro på bookmakerne blir det ny bronse i år, men bettingtips er til for å motbevises. Nadya har sølv fra 08 med Tore Andre, mens Egor er den minst meritterte i Skal vi danse sammenheng. To sesonger til tross, begge har bydd på tidlig exit, først med Jenny og så med Elin. Oddsetterne har i år svært stor tro på at Aylar kan bringe han til gull.. Vi får nå se hva som skjer, uansett; først skal det danses!

Hvordan de danser i Egypt har jeg fint lite peiling på, men bare quickstepen som skal danses til Walk Like An Egyptian (Bangles) sitter for Stig Henrik & Alexandra, uten blackout, så er det det viktigste!

Dommerne har valgt denne ukens danser, og Aylar & Egors første dans er tango til Hernando’s Hideaway (Alma Cogan). Da de danset tango forrige gang i program 5 fikk de 33 poeng og toppet dommernes liste.

Semifinalens siste standarddans er engelsk vals. Dette har vært Åsleik & Nadyas dårligste dans i Skal vi danse, og premierevalsen gav bare 22 poeng. Denne gangen er låten What the World Needs Now Is Love (Barry Manilow), men det disse to trenger er at du sender mange smser med 4 til 26 400!

Klarte du ikke velge finalister etter standarddansene får du en ny sjanse når det skal danses paso, samba og rumba!

Stig Henrik & Alexandra skal danse paso doble til El Gato Montes, (Ballroom Latin Dance) og for å sende de til finalen sender du 1 til 26 400.

Shakira var Aylar & Egors venn i samba forrige gang, og blir det denne gangen også, nå med Hips Don’t Lie. Er disse din favoritt sender du 12 til 26 400.

Åsleik & Nadya danser deretter rumba til If You Leave Me Now (Chicago, og hvis du våger å forlate Åsleik & Nadya nå, vinner Terje veddemålet, og det vil vi vel ikke? Dermed er det bare en ting å gjøre, 4 til 26 400.

Men det er ikke bare disse dansene vi får se i kveldens sending,  Mia er tilbake på parketten og skal synge Be Italien fra musikalen Nine . Hun har med seg en gjeng med dansere, deriblant tidligere bronsevinner, Therese!

 

Husk, kun et par slipper unna duell, så STEM på din favoritt, og kos deg med en fabelaktig Skal vi danse sending!

 

PS!

Meld deg også inn her og stem på Marthe & Kristian i kåringen Årets TV-NAVN 2010! (Tvnavn10 til 2255 (1kr))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.