Gode minner, triste minner, og mye følelser preget sendingen denne helgen, og deltakerne gav virkelig alt for å imponere oss. Dommerne lot seg rive med, og det ble gitt hele fem 10ere! Stine & Benjamin stakk av gårde med tre av dem, en mer enn forrige uke, og både Raylee & Alexander og Eilev & Nadya fikk årets første! Tore var rausest og delte ut tre stk, mens Merete er den eneste av dommerne som ikke har gitt toppscore enda. Kanskje den kommer neste uke når temaet er lidenskap?

Slik så resultattavlen ut da dommerne hadde sagt sitt:


De tre parene med færrest poeng totalt etter at seerstemmene var lagt til var Jenny & Glenn Jørgen, Kristin & Fredric og Camilla & Jørgen. Slowfox har vært manges bane ut av Skal vi danse tidligere, og det ble det også for Camilla & Jørgen.

Den største overraskelsen var imidlertid at i sendingen om 12 dager så skal kjendisene bytte dansepartner og det har aldri hendt før! 

Hvem jeg har lyst å se danse sammen kommer i løpet av uken ?

1 comment on “Og så var de åtte – Skal vi danse 2016”

  1. Har haft gäster i helgen. Men nu har jag tittat och de är verkligen duktiga.Tyckte nog att Jenny fick lite dåliga poäng.Andra fick högre poäng för att de berörde mer än att de dansade bra men Jenny dansade fint och berörde verkligen. Jag tycker det är så orättvist (det är även så i Sverige) att en lite äldre och lite fylligare dam ska sättas mot unga smala viga tjejer, De har ju aldrig en chans att vinna ,så det måste kännas lite trist.
    Kram till dej Lene du är fenomenal på att hålla oss uppdaterade.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.