De fleste av dere som er innom her titt og ofte fikk sikkert med dere min «chatte debut» på TV 2s Skal vi danse livesenter på lørdag. (Klikk på bildet for å lese hele chat loggen!)
20130930-193555.jpg
Ser ut som oppdraget ble vel utført, for nå er «jobben» min ut sesongen! Hurra!
Så alt dere har av spørsmål om poeng, kjoler, statistikk og historikk får dere spare opp til lørdag og sende inn, så skal jeg se hva jeg klarer å få svart på! Og hvis ikke jeg kan svare, så er jeg heldigvis ikke alene om oppdraget. Det vil være tidligere dansestjerner som dukker opp, og selvsagt også noen fra TV 2 som kan springe rundt i kulissene og dele bilder og info fra spente dansere i minuttene før de inntar parketten.

Dette blir moro, og om snaue tre uker blir det chatting fra Nydalen også for mitt vedkommende 🙂

6 comments on “Oppdrag chat – Skal vi danse 2013”

  • Ikke sant! Der kan dere som følger med utenfor Norge få info underveis også. Skal bli enda bedre på å legge ut poeng og det som skjer underveis i sendingen denne uken, og så kan dere se videoene i TV 2 play fortløpende når de publiseres. Så blir det forhåpentligvis nesten like bra som å se sendingen på tv.

 1. Gratulerer Lene, så spennende 🙂
  Fikk ikke sett lørdagens sending før i kveld. Jeg ble helt målløs av Kim Daniel, helt fantastisk! Den fyren har talent! Ble rørt, det så det ut som dommerpanelet samt Elena ble også 🙂 Blir så glad når jeg ser så flotte danseferdigheter, det må være en utrolig god følelse å kunne bevege seg på den måten 🙂

  • Takk, Merethe! Var veldig gøy på lørdag, og regner med det blir enda kjekkere denne uken når jeg har litt mer kontroll på hvordan systemet funker. Du får logge inn og følge med!
   Syns det var veldig fortjent med utskiftning i toppen på dommerrangeringen nå, sånn at det blir mer spennende utover. Og ikke minst imponerende samba fra Kim-Daniel & Elena, og veldig gode slowfoxer fra Venke & Egor, og Eirik & Nadya. En topp sending. Skulle gjerne vært i studio, men får smøre meg med tålmodighet frem til den 19.10.

  • Takk for det, Anitha! Du får også følge med på lørdag og se om jeg gjør en god nok jobb 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.