«Glem alt du vet om korsang…»

 Korslagets andre sesong inntar TV2 i kveld og starter et forhåpentligvis et veldig spennende underholdningsår på kanalen.

De som i denne omgang har reist til hjemlige trakter på jakt etter sangere i alle aldre og format er Benedikte Adrian, Åge Sten Nilsen, Bjarne Brøndbo, Simone fra D'sound, Joddski duoen fra Tungtvann og Tuva fra Valkyrien Allstars, altså en god blanding fra danseband til rap. Besøk korenes blogger!

I år som i fjor er det seerstemmer som skal gi mynt i kassen til Tv2, og ikke minst til det koret som står igjen tilslutt. De får en halv million kroner med seg hjem, som skal brukes på noe som gagner nærmiljøet.

Kampen om fansen er allerede i full gang på Facebook, og skal en dømme etter medlemstallene der ser rangeringen slik ut:

Team Joddski 11 730 fans

Team Bjarne 7545 fans

Team Åge 5116 fans

Team Simone  4885 fans

Team Tuva 4186 fans

Team Benedikte  1851 fans

Guri Solberg er fremdeles ute i permisjon, og Øivind Mund har derfor overtatt roret Han har også tatt seg tid til å danne kor bestående av kollegaer i Tv2, og blant dem finner vi Kristian Ødegård, Pia Lykke, Katrine Moholt og Dorthe Skappel..

Korslaget skal i år egentlig sendes fredager klokken 19.30, men den store premiere sendinger er altså i dag, lørdag 2.januar klokken 20.00.

Jeg skal følge med, skal du?


Anbefaler dere også til å ta en tur innom NorskMusikk.org for mer Korslag informasjon & vurderinger utover vinteren 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.