Ingen danseduell og plutselig var Skal vi danse over for Roger & Lillian. På dommernes liste var de nederst etter kveldens dans, men nr 9. sammenlagt (med resultatet fra forrige uke) – likt med Kristin & Fredric, som var det paret som havnet nest nederst totalt sett. Eli Kari & Ivo var det tredje usikre paret som ble ropt opp. 

Samme måte å avsløre svaret på som Stjernekamp, Idol og alle andre slike konsept men jeg syns danseduell har vært veldig greit. En siste «kniven på strupen» runde for både deltakere og seere, og mange har imponert betydelig mye mer i duellen enn i første dansen flere ganger. Men men, blir billigere for oss som ser på når det bare er en runde med stemmer – men nå gjelder det jo å stemme nok så ikke favorittene havner i bunnen av lista ?

Resultatet ble sånn som jeg tippet etter å ha sett begge programmene og den sammenlagte resultatlisten, men alltid kjipt når første par stemmes ut. Syns det var sprekt gjort av Roger å takke ja til å bli med på dette, og Lillian har brakt litt Rogalandsdialekt tilbake i dansesirkuset, det var en stund siden sist ? 


Flere som savnet duell? 

5 comments on “Roger & Lillian ute av Skal vi danse 2016”

  1. Jag fick se denna gången med (HURRA) inte live, för jag var inte hemma. Men nu har jag sett alla de är så duktiga.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.