Etter mye blod, svette og tårer er det duket for storslått finale i So You Think You Can Dance Scandinavia, ca 21.20 i kveld får vi vite hvem som kan ta med seg tittelen Skandinavias beste danser og en halv million kroner og danse seg inn i sommeren.

Med tre svenske finalister kan pallen fort bli blågul, men danskene Mynte og Martin, og Norges siste dansehalmstrå Mona har ikke tenkt å la Daniel, Emma og Junior få walk over i siste runde.
Det skal som vanlig danses pardans, i tillegg skal jentene ut i en egen jente koreografi, mens gutta også skal vise sine ferdigheter i en felles koreografi, så må noen forlate konkurransen uten å få vist sin solo dans.

Sendingen i morgen begynner som vanlig klokken 20.00, men i morgen får vi alt i en del, og den varer til 21.30

Listefeber
For moro skyld satte jeg som kjent opp en liste hos VG for SYTYCD også, i skrivende stund leder Mona rimelig suverent foran Junior og Daniel.

Mona – favoritt
Mona hadde favorittstempel i fjorårets Dansefeber, og har det også foran årets finale. Juryeleder Merethe har utttalt at hu er svært glad hun ikke skal bestemme vinner, fordi hun hadde ikke klart å velge mellom Mona og Daniel, og fjorårets vinner Hannah heier også på venninnen.
Trine Dehli Cleve mener at guttas nivå er høyere enn jentenes, men at Mona er den beste jenta.

Stemme??
Har du ikke bestemt deg for hvem du skal stemme på i morgen, kan kanskje dette hjelpe.
Kanal5.se har spurt finalistene om hvorfor folket skal stemme på nettopp dem, ( om jeg skulle ha oversatt feil, skylder jeg på klokka;-p )

EMMA:
Jeg har hatt det så sinnsykt moro her, og tror det kommer bra ut gjennom tv skjermen. Jeg synes man skal stemme på den som man synes er et forbilde. Jeg håper at mange synes at jeg har gjort det bra, og at min prestasjon er nok. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å vinne.
 

MONA:
Stem på meg, men jeg vet ikke hvorfor. Jeg kan ikke forestille meg å få 500 000,- Utenom det tenker jeg foran hver konkurranse å gjøre mitt beste. Så lenge jeg har gjort det er jeg fornøyd.

MYNTE:
Jeg er ikke så populær, siden jeg har vært i faresonen et par ganger tror jeg at jeg trenger hver eneste stemme jeg kan få. Hver eneste stemme ebetyr mye for meg. jeg håper virkelig at min presentasjon er bra nok i finalen.

JUNIOR:
Jeg tror folk skal stemme på meg fordi jeg kan bidra med min dans. Og jeg vil få ressurser og muligheter til å gjøre dans større for alle. Jeg vil starte en dansegruppe, og satse alle pengene på det. En stor dansegruppe med mange ulike stilarter.

DANIEL:
Jeg vet ikke hvorfor folket skal stemme på nettopp meg. Jeg synes man skal stemme med hjertet og kjenne etter selv. Om man synes at jeg er den danseren med størst allsidighet, og at jeg har rørt noen med min dans kan dere stemme på meg. Jeg synes ikke man skal tvinge noen til noe uten å kjenne etter. Det eneste jeg tenker på hver uke er å prestere mitt beste. Pengene er bare en bonus.

MARTIN:
Folk skal stemme på meg fordi jeg har hatt en enorm utvikling gjennom programmet. Og jeg har ikke samme bakgrunn som alle andre. Jeg har aldri tatt en danseutdannelse over flere år som andre har gjort. Har bare danset litt for meg selv, men allikevel har jeg lykkes i å nå så langt! Og så er jeg søt;-) hahaha


Selv om jeg glatt innrømmer at dette ikke har engasjert meg på langt nær så mye som SVD, så blir hvertfall utrolig spennende, og vi er på bloggen er så heldige at vi får innside rapport og bilder fra studio fra min trofaste bloggleser og kommentator, Merethe! Kos deg i morgen, dette blir gøy!!

Lykke til, til alle finalister!

Kram, Knus & Klem

Lene;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.