Ny uke, og igjen er det to danser på programmet. Først en standard eller latindans de ikke har danset før, og så blir det stafett. Salsastafett!

Adelén & Benjamin danser Paso Doble (Antonio Banderas/Cancion del Mariachi)

Samuel & Marianne danser Wienervals (Charlie Puth/Suffer)

PelleK & Anette danser Cha Cha Cha (Bon Jovi/It’s My life)

Katarina & Tom-Arild danser Engelsk vals (Rumer/Reach out)

Stian & Alexandra danser Quickstep (Morgan Sulele/Bare Min)

Når de vanlige dansene er unnagjort møtes alle parene på gulvet samtidig for å danse en salsastafett. Det ble sist gjort i 2013 med Eirik Søfteland, Kim-Daniel Sandnes, Kathrine Sørland og Eli Hagen. Har prøvd å finne klippet fra den gang på TV2play men måtte dessverre gi opp.

Så jeg regner med et og et par forlater parketten og det deles ut 2, 4, 6, 8, og 10 poeng som legges sammen med poengsummen for den første dansen. Men det er bare min gjetting.

Uansett, viktigste er at DU husker å stemme. Nå skal kvartfinalistene kåres, ingen har lyst å ryke ut nå når finalen bare er noen få uker unna.
Anette har uansett satt ny rekord i år, i fjor gikk hun og Idar ut i sending nr 7, og med Pål Anders året før ble hun nummer 6. Ellers har jo både Alexandra og Marianne vunnet en gang hver, og Tom Arild har en andreplass fra første sesong med Guri Schanke. Ingen tvil om at det er flinke folk som lærer kjendisene det umulige uke etter uke! Hatten av for alle proffdanserne!

2 comments on “Salsastafett – Skal vi danse 2015”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.