Bloggen ble startet på svdfan.blogg.no høsten 2007, da den tredje Skal vi danse sesongen gikk av stabelen på TV 2. Siden den gang har det blitt nesten 400 innlegg, over 5000 kommentarer, og ikke minst har bloggen ført meg til en mengde besøk på den riktige siden av tv skjermen, nemlig i selve Skal vi danse studio hos TV 2.

Etter å ha blogget gjennom fire sesonger hadde jeg lyst å gjøre noe ekstra for å markere min femte sesong. Fikk derfor lyst til å prøve meg på en ny bloggarena, og har investert i eget domene som burde være lett for alle å huske, svdfan.com. Med med ny bloggplattform har jeg mer frihet, og kontroll til å lage bloggen akkurat slik jeg ønsker den skal være.

Med på flyttelasset er selvsagt alle de gamle innleggene, med utallige gode minner. Kommentarene lot seg dessverre ikke overføre, men vil bli liggende på den gamle siden til alle som vil inn å mimre der.

Jeg håper du vil fortsette å lese bloggen min, og at du er klar foran skjermen når årets nye Skal vi danse deltakere lanseres i august.

Enn så lenge ønsker jeg deg en strålende sommer, og ta gjerne kontakt her eller på svdfan@hotmail.com dersom du har kommentarer, eller forslag til forbedringer!

Jeg er blodfersk på wordpress området, og veien blir til underveis!

Klem, Lene 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.