Sånn Skal vi danse
TV2 i kveld  klokken 20.00

«Katrine Moholt tok utfordringen fra Tor Fløysvik. Nå har hun deltatt i en profesjonell dansekonkurranse med danselærer Egor Filipenko.

Katrine Moholt gjorde stor lykke på parketten under «Skal vi danse» – så stor lykke at hun nå skal konkurrere mot de virkelig gode danserne. Sammen med Egor Filipenko har programlederen deltatt i de innledende rundene av nordeuropeisk mesterskap på Gardermoen Congress Center.

Fløysvik har trent henne

– Jeg tenkte meg nøye om da jeg fikk utfordringen av Tor Fløysvik. Men jeg kan jo ikke si nei, så jeg brettet opp ermene og satt i gang med trening, sier Katrine Moholt som er blitt trent av Fløysvik i ukevis før dansekonkurransen.

– Jeg har holdt dansen mer eller mindre ved etter jeg vant «Skal vi danse», og har danset både her og der, jeg elsker å danse. Jeg tror vinnersjansene mine er små i konkurransen, men det er et interessant eksperiment å se hvordan jeg og Egor kan hevde oss i en ordentlig dansekonkurranse, sier Moholt.
 
På linje med de profesjonelle?

– Vi ønsker å finne ut hvor gode kjendisene blir av å delta i «Skal vi danse». Stemmer underholdningsprogrammet vårt med virkeligheten? Derfor lager vi nå et nytt program fra virkelighetens «Skal vi danse». Nord-Europeisk dansemesterskap danner rammen rundt prorammet vårt, der Katrine Moholt også er programleder, sier Haldorsen

Har talentet

Tor Fløysvik mener at Katrine Moholt har et stort dansetalent. Det var under Superfinalen av «Skal vi danse» på TV 2 at dommeren gav Moholt en utfordring om å delta i en profesjonell dansekonkurranse.

Hvordan det faktisk går med Katrine i konkurransen, kan du se på TV 2 i kveld!»

Unn Grethe Berge, Tv2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.