Skal vi danse finalen er i skrivende stund 2 dager og 17 timer unna, og at det blir en spennende kveld på lørdag er det ingen tvil om. 13-14 ukers trening skal avrundes med tre danser, og vinnerinnstinktet er forlengst på plass hos begge finalistene. Lurer du på hva finalistene selv synes, kan du nå lese hvorfor Carsten mener de skal vinne, og hva han syns om vinnersjansene til motstanderne.

chachachaHvorfor skal dere vinne Skal vi danse 2009?

– Tja, godt spørsmål. Vi har trent og trent og trent og trent siden dag 1 av Skal vi danse og hatt gode resultater hele veien. Jeg vet ikke om det betyr noe i finalen, men det føles ihvertfall godt å vite at uansett hvordan det går lørdag så vil vi alltid glede oss over at vi har flest førsteplasser i Skal vi danse-historien i Norge. Og det er Elena og jeg veldig stolte av. Men nå er seerne som bestemmer dette og de skal velge hvem som vinner denne konkurransen. Resultatet respekterer vi uansett. Men vi håper selvfølgelig at vi vinner dette 🙂

Hvorfor skal Mia & Glenn Jørgen vinne Skal vi danse 2009?

– Jeg unner naturlignok Mia å vinne dette hvis det er det seerne ønsker. De har gjort det godt i de siste rundene og har utvilsomt fortjent å være i finalen. Mia og Glenn Jørgen er to veldig hyggelige og sympatiske personer som det skal bli morsomt å møte i finalen.

Les Carsten & Elenas daglige blogging frem mot finalen her!


LYKKE TIL!

gledebildejpg294794d
Husk at det er DU som bestemmer hvem som skal juble slik ca kl 22 på lørdag,
for å stemme på Carsten & Elena ringer du 829 49 207 eller sender sms  7 til 26 400
For Mia & Glenn Jørgen ringer du 829 49 201 eller sender sms 1 til 26 400.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.