IMG_0178.JPG

Temaet er rock når fire deltakere skal bli til tre og årets dansefinalister skal kåres. Deltakerne skal danse en vanlig dans hver og deretter skal kjendisene danse en dans sammen som lag. Agnete danser med André og Linnéa med Roar. Proffdanserne er også med men det er kjendisene som er hverandres partnere.
Roar & Nadya danser wienervals til Bed of roses (Bon Jovi)
Agnete & Egor danser engelsk vals til Misery (Pink & Steven Tyler)
André & Maria danser tango til Supermassive black hole (Muse)
Linnéa & Alexander danser quickstep til I Want you to want me ( Lindsey Lohan)

Jive off
André & Agnete danser til One way or another (One Direction)
Roar & Linnéa danser til I’m a believer (Smashmouth)

Du stemmer som vanlig ved å bruke følgende nummer:
Roar & Nadya 12 til 26400
Agnete & Egor 3 til 26400
André & Maria 7 til 26400
Linnéa & Alexander 6 til 26400

Lykke til & Rock on! ✌️

2 comments on “Semifinale – Skal vi danse 2014”

 1. Spennende semifinale i går 🙂 Mange fine antrekk var det også 🙂

  Jeg lurer bare på en ting, jeg vet det er flere som lurer… Vet ikke om du har lest VG sin papirutgave fra i går står det om Stian Blipp som får et nytt program, og VG skrev i papirutgaven at det ble avslørt, sitat «I kveldens Skal vi danse». Men problemet med artikkelen er jo at programmet IKKE hadde blitt sendt på det tidspunktet, så jeg har fått mange spørsmål om Skal vi danse faktisk er live. JEG sa at det er live, men de jeg har snakket med ble i tvil. Har journalisten rota her?
  Vedkommende jeg snakket med trakk det i tvil fordi de sa at når de stemmer, så tar det tid å få kvitteringsmelding. Jeg orka ikke diskutere med dem, for det er jo live.
  De ville jo ikke bedt folk stemme, ellers. Og hvordan skulle de talt opp stemmene hvis det ikke hadde vært live?

  Men, jeg syns det var en kjempefin semifinale i går og gleder meg til finalen. Spennende å se hvordan de løser finalen, med tanke på at det nå er tre par og ikke to, som tidligere.
  Mvh Renate

  • Hei Renate!
   Skal vi danse sendes selvfølgelig live så der har du helt rett. Angående Stian Blipp i går så tenker jeg at meningen var at de første glimtene av hva selve programmet går ut på ble vist under sendingen i går, men at avsløringen kom I VG tidligere på dagen.
   Så joda, alt er live, det er de samme pausene i studio som de som vises på tv. Det er da publikum får tid til å fylle på glassene, gå på toalettet og selvsagt også prate litt med deltakerne mens vi venter på at Nyheter, Sport og vær skal bli ferdig og danseduellen kan starte. Like etter sending går som regel God kveld Norge live fra det bordet der Didrik pleier stå og der intervjues deltakerne mens publikum forlater salen eller svinser rundt på parketten.
   Jeg er sikker på vi går i mot tidenes finalesending så det er bare å glede seg!
   Hilsen Lene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.