Kalenderen sier 14. September, og jeg er på vei til Oslo for å være med på min 15. Skal vi danse sending fra studio i Nydalen! Siden starten på den 9. sesongen markerer et aldri så lite jubileum for min del begynte jeg å se tilbake på blogginnleggene fra høsten 2007 da alt begynte.

Her er mitt første innlegg, 12.september.2007:

20130914-011930.jpg

Fikk en strålende start på bloggkarrieren, med besøkstall og kommentarer over all forventning. Bloggen lå på samlesiden for kjendis og danse bloggene så alle som leste dem fikk også mine innlegg rett i fanget. Noe som uten tvil hjalp veldig godt på, og ikke minst var veldig gøy! I tillegg blogget jeg på bloggplattformen blogg.no de første fire årene, og da har man litt ekstra drahjelp og får vist fram innleggene mer for andre bloggere enn sånn som nå når jeg blogger på eget domene. Men angrer ikke på at jeg flyttet bloggen over til svdfan.com for nå kan jeg bestemme alt selv, og slipper irriterende reklame som jeg ikke kan rå over 😉

Etterhvert var det ikke bare den indre kjernen av ihuga dansefans som fant veien innom. Plutselig en dag ringte telefonen, og en veldig hyggelig journalist fra TV 2 var i andre enden. Vips så lå en artikkel om meg på forsiden av tv2.no!

Men noe besøk i studio var aldri i mine tanker da jeg startet å blogge. Jeg hadde droppet universitets karrieren etter fire dager, og trengte noe å finne på inntil jeg fant meg en jobb (har tatt de studiene igjen nå, og er snart i mål med bachelor nr 2!). Plutselig hadde jeg full jobb og en blogg som kjapt fikk 50 kommentarer på ett innlegg! Det var en fantastisk høst!
Da jeg startet så jeg for meg at dette var et sesong prosjekt så lenge Skal vi danse gikk på tv den høsten. Men på innlegget jeg la ut før kvartfinalesendingen det året, dukket det opp et par kommentarer som er sterkt medvirkende til at jeg fortsatt holder på med dette…

20130914-010546.jpg

20130914-011918.jpg

20130914-010029.jpg

Og se en sending i studio var jo virkelig noe som gav mersmak! Bare det å se hvordan en slik stor tv produksjon fungerer under opptak var kjempespennende! Utrolig mange folk som er i sving for at vi som sitter hjemme i sofaen med pizza og taco skal ha noe å underholde oss med! For en gjeng!!

Det besøket gav definitivt mersmak, og siden den gang har det som sagt blitt 13 sendinger til, og jeg har fått vært med på utrolig mye moro. Ikke minst har jeg fått møte mange fantastiske mennesker som jeg aldri hadde gjort uten dette tv programmet, og jeg gleder meg til å se mange av dem igjen i kveld. Og selvsagt også til å få hilse på flere av årets deltakere som jeg ikke rakk å si hei til i Bergen.

Jeg ønsker hele gjengen masse lykke til, og håper alle får vist seg fra sin beste danseside de minuttene de er på parketten! Og det beste er jo at i første program blir ingen stemt hjem uansett.

Hvis noen av dere som har fulgt med bloggen fra tidligere tider fortsatt kikker innom hadde det vært veldig stas om dere la igjen et lite spor i kommentarfeltet!

Som alltid har jeg tro på at dette blir nok en strålende sesong!
Hvem gleder du deg mest til å se på parketten i kveld?

2 comments on “Sending nr 15 – Skal vi danse 2013”

    • Tusen takk! Alltid gøy å være tilbake og jeg ble veldig imponert over mange par!!
      Håper sendingen tok seg like godt ut på tv 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.