I kveld må årets første dansepar forlate parketten og hvem det blir er du sterkt delaktig i gjennom dine sms og telefon stemmer. Derfor er det viktig å stemme på sin(e) favoritt(er) slik at de unngår danseduell. Og skulle nettopp ditt favorittpar havne i duell, ja så er det bare å stemme i vei til telefonen gløder. I danseduellen har, som vanlig, seerne all makt, og dommerne blir bare tilskuere. Alle deltakerne beholder samme stemmenummeret gjennom hele Skal vi danse sesongen!

I kveldens sending blir dommerpoeng og seerstemmer fra premieren lagt til kveldens dommerpoeng og seerstemmer. En flott dommerplassering i dag er dermed ingen grunn til å føle seg sikre, dersom forrige uke startet midt på treet.

Denne rekkefølgen danses det i i kveld:Hvilke låter og hvem som danser paso og hvem som danser tango leser du her!

Ønsker alle parene masse lykke til!

2 comments on “Slik stemmer du – Skal vi danse 2013”

 1. Hei! Jeg har et viktig spørsmål.
  Når rekkefølgen skal regnes ut blir dommerpoeng og seerstemmer lagt sammen poeng+ seerstemmer? f.eks. 39 dommerstemmer +5600 seerstmmer = 5639 poeng. Eller blir dommerstemmene og seerstemmene regnet om til plassiffer og plassifrene blir lagt sammen? 39 dommerstemmer gir 1, plass og 5639 seerstemmer gir 4 plass = totalt 5 poeng? Og den med lavest poengskår gjør det best? Ved lik poeng skår er det seerstemmene som avgjør rekkefølgen.
  Vær vennlig å gi meg et rett svar da det har vært en del diskusjon i familien om hvordan rekkefølgen blir regnet ut.
  Hvis det er kun seerstemmene som bestemmer har dommerstemmene ingen verdi.
  mvh
  Rolf Pedersen

  • Hei Rolf!
   Dommernes plassering og seerstemmene blir regnet om til plass-siffer slik som du beskriver. Altså, mest dommerpoeng gir 10 poeng hvis det er 10 par igjen i konkurransen, deretter 9, 8 osv. Likedan med seerstemmene mest gir 10, og færrest 1. Dermed er det jo mulig at den som dommerne rangerer på tredjeplass, og står med 8 poeng på den rangeringen får færrest seerstemmer, altså 1, = 9 poeng totalt og kommer i danseduell foran den som får 1 poeng hos dommerne hvis den er populær hos seerne og får nest mest stemmer der, 9 poeng, = 10 totalt. Ved poenglikhet veier seerstemmene tyngst ja.

   I danseduellen derimot er det kun seerstemmer som teller!

   Håper dette var til hjelp!

   Hilsen
   Lene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.