Jeg har stemt, har du? 

3 comments on “Slik stemmer du – Skal vi danse 2015”

 1. Har man slutta med den klassiske «Da er dansegulvet klart for…..» eller «Kan …. komme til dansegulvet for sin…..» Flere tok kontakt med meg og spurte hva folk skulle danse. Det var ikke alltid de fikk med seg det. Derfor er det bra du postet bildet av oversikten over hvem som danset hva.
  Ellers er jeg veldig overrasket over at Katarina havnet så langt nede på resultatlista, men jeg satser på at hun kommer høyere opp neste uke. Det blir også spennende å følge de andre. Her kan alt skje.

  • Hei Heidi!
   De har tydeligvis valgt en ny vri i år, men du så både navn og hvilken dans det var sto på skjermen i det hvert par startet? Men enig i det at det ble veldig rett på dans fra videoen..
   Katarina tror jeg kommer mye sterkere tilbake neste uke, og er rimelig overbevist om at hun og Tom Arild blir med lenge. Men seerne må selvsagt ikke glemme å stemme.. For da er ingen sikre i dette gamet.

 2. Ja, jeg så selv at det stod hva de danset, men det stod der bare veldig, veldig kort. Burde stått der under hele dansen, syns jeg. Det kan være forskjellige grunner til at folk ikke får det med seg når det står så kort tid. Men men. Jeg syns i hvert fall at introen til programmet er veldig stilig 🙂

  Og jeg skal selvsagt huske å stemme! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.