Lover å puste liv i denne bloggen igjen med nytt design og mange innlegg så snart årets pressebilder er ute og parene er avslørt. Har en sterk følelse av at det ikke er veldig lenge til 😉

Enn så lenge så håper jeg du vet at det finnes liv på Facebook? Søk opp Svdfan der og få med deg alt som skjer!

Mens vi venter på offentliggjøringen av årets par så kan jeg friste med følgende hint:

– Flere tar fatt på sin syvende Skal vi danse sesong
– Andre er klar for sesong nr 2
– Og en gjør comeback etter mange års pause

De første stegene på parketten taes live på TV 2 kl 19.30 lørdag 29.august.
Hu hei hvor det gledes 😀

6 comments on “Snart blir det liv – Skal vi danse 2015”

  1. Tok kontakt med Skal vi Danse på Facebook i dag og spurte når proffdanserne blir avslørt. Fikk da til svar at det kommer veldig snart, så dette blir spennende 🙂 Oi, er det en som skal gjøre comeback etter mange års pause? Nå er jeg spent på hvem det kan være snakk om. Venter i spenning! 🙂

  2. Og der var det ute! Dette blir spennende 🙂 Gleder meg til ny dansehøst og å følge med her som vanlig, Lene 🙂

  3. Da er det avslørt, og jeg har sett lista. Spennende 🙂 Men….. i innlegget ditt skrev du noen hint, og ett av dem var at en gjør comeback etter mange års pause. Jeg gikk gjennom lista over proffdansere, men fant ingen som gjorde comeback etter mange års pause (med mindre jeg har sett feil? :p) Derimot var det mange nye, så det blir gøy å følge med på dem også 🙂
    Nå kan dansehøsten bare begynne, jeg gleder meg! 🙂

    • Tom Arild var med de første årene (Guri Schanke og Trude Mostue) og siden har ikke han vært med i SVD 🙂 Gleder meg til det comebacket – og til alle andre! Kommer et innlegg og en oppshining av bloggens design i løpet av kvelden. Følg med!

      • Å ja, selvsagt 🙂 Nå ser jeg det jo, det er Tom Arild. Hehe. Gikk litt fort i svingene da jeg leste lista, skjønner jeg. Haha. Gleder meg masse til sesongen begynner 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.