Det nærmer seg to måneder siden det ble avslørt at Katrine og Marthe bytter jobb, og at det dermed er Katrine som skal utgjøre halvparten av programlederteamet i høstens Skal vi danse sesong.

Når nyheten om at Håvard Lilleheie gir seg med Showman kom i forrige uke, var det svært logisk å tro at han var høyaktuell som Katrines kollega.

De samme tankene har også Seher.no sin redaksjon gjort seg, og der kan man i kveld lese følgende:

«Presseansvarlig for «Skal vi danse» i TV 2, Unn Grethe Berge, vil ikke kommentere hvorvidt Håvard Lilleheie er tiltenkt en programlederrolle i programmet eller ei.

– Vi holder fortsatt på med casten rundt ny programleder og har mange navn på blokka. Ingen kontrakter er skrevet ennå. Hvem som blir Katrine Moholts programledermakker avgjøres mest sannsynlig i løpet av denne eller den neste uka, forteller Berge til Seher.no.

  – Vil du utelukke at Håvard Lilleheie er mannen som tar over etter Kristian Ødegård?

– Jeg hverken bekrefter eller avkrefter. Vi caster flere navn, så vi får se hvem vi lander på som ny programleder, sier TV 2s presseansvarlige, som samtidig avslører at flere brikker er i ferd med å falle på plass i forhold til høstens sesong av danseprogrammet.

– Vi er i god gang med å finne høstens deltagere, og er langt inne i casten. Men som vanlig vil vi holde en offentlig lansering når alle deltagerne er klare. Men det er flere kjendiser som på nåværende tidspunkt vurderer om de skal takke ja, bekrefter Unn Grethe Berge til Seher.no.»

Siden Carsten har uttalt han ikke vil ha denne jobben, er mine heteste programledertips følgende:

  • Truls Svendsen
  • Håvard Lilleheie
  • Åsleik Engmark
  • Øyvind Fjeldheim

 

Hvem tror du blir Skal vi danses nye programleder?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.